ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άμυνα από τα παλιά

Διανύουμε εβδομάδα διακοπής ελέω Εθνικών ομάδων και όπως είναι φυσικό αρκετοί παίκτες βρίσκουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες και να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας. Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν ο προπονητής της ΑΕΛ, Πάμπος Χριστοδούλου παραχώρησε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του ενόψει του Σαββατοκύριακου.

Οι ποδοσφαιριστές της Λεμεσιανής ομάδας από Δευτέρας επιστρέφουν στις προπονήσεις για να μπουν στην τελική ευθεία ενόψει του αγώνα απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου ελπίζει από την Τρίτη όταν και θα επιστρέψουν οι διεθνείς να μην αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Η ΑΕΛ στα πρώτα φετινά της δείγματα γραφής έδειξε ότι έχει ένα καλό υλικό που υπό προϋποθέσεις μπορεί να πάει για μεγάλα πράγματα. Εξάλλου κάποιες συμπτώσεις από το ιστορικό 11-12 δεν μπορούν να σε αφήσουν ασυγκίνητο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου για ακόμα μια χρονιά έστησε μια ομάδα με συμπαγέστατη άμυνα που δύσκολα δέχεται γκολ. Ο Κύπριος τεχνικός είναι μετρ στο κτίσιμο των καλών άμυνων και για ακόμα μια χρονιά το απέδειξε με την ΑΕΛ που μας παρουσίασε στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος αφού οι «κίτρινοι» δέχθηκαν μόλις δύο γκολ.

Ο τομέας που πρέπει να δείξει βελτίωση η ΑΕΛ είναι ο επιθετικός αφού εκεί είναι που παρουσίασε κάποια προβλήματα και κάποιες δυσλειτουργίες.

Έχει λοιπόν ο Πάμπος Χριστοδούλου αρκετές μέρες μπροστά του να κάνει την ομάδα του αψεγάδιαστη σε ακόμα ένα τομέα, αυτό που μένει είναι να τον εκμεταλλευτεί.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση