ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελευταία υποχρέωση

24sports team

info@24sports.com.cy

Την τελευταία της παράσταση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 δίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης (4:30) η Αϊτή του Κέβιν Λαφράνς, που αντιμετωπίζει τη Τζαμάικα εκτός έδρας.

Η ομάδα του Αϊτινού αμυντικού της ΑΕΛ θα προσπαθήσει να κλείσει με θετικό τρόπο τη διαδικασία των προκριματικών που δεν εξελίχθηκε καλά για την ίδια, αφού μια αγωνιστική πριν το φινάλε είναι στην τελευταία θέση του ομίλου της με μόλις ένα βαθμό. Η αντίπαλος της είναι επίσης αδιάφορη, αφού με τους τέσσερις βαθμούς που μάζεψε δεν μπορεί να προλάβει Κόστα Ρίκα και Παναμά, που έχουν 13 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Παράλληλα, με το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ολοκληρωθεί και ο κύκλος των υποχρεώσεων για τους «γαλαζοκίτρινους» διεθνείς. Τα αδέλφια Κυριάκου, ο Μάριος Ηλία και ο Ευάγγελος Γεωργίου έχουν ήδη ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με την Ελπίδων στους αγώνες απέναντι σε Τουρκία και Σλοβακία, ο Μάρκο Σοάρες στην αναμέτρηση με τη Λιβύη για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Κόπα Άφρικα και οι Μάριος Νικολάου και Ντόσα Τζούνιορ είναι στην αποστολή της Κύπρου για τον αγώνα με το Βέλγιο, που θα ολοκληρωθεί λίγες ώρες πριν σφυριχτεί η σέντρα στον αγώνα της Αϊτής.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X