ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Fan Day για ενίσχυση τμημάτων

Λεπτομέρειες για το Fan Day που διοργανώνει την προσεχή Κυριακή (4/09), δίδει μέσω ανακοίνωσης του, ο ΣΥΦΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«ΑΕΛΙΣΤΕΣ

Όπως όλοι γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια τα πλείστα τμήματα αθλοπαιδιών του σωματείου μας αντιμετωπίζουν διαφόρων ειδών προβλήματα και υπολειτουργούν με αποτέλεσμα να μην θυμίζουν σε τίποτα τις ένδοξες εποχές που μεσουρανούσαν εντός και εκτός Κύπρου. Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει και το Νίκος Σολομωνίδης στο οποίο πρέπει να γίνουν διάφορα βελτιωτικά έργα ώστε να μπορεί να πάρει πίσω την άδεια διεξαγωγής αγώνων με παρουσία κόσμου στις κερκίδες, αλλά και για να βελτιώσει τη ντροπιαστική και συνάμα μίζερη εικόνα που παρουσιάζει προς τα έξω τη δεδομένη στιγμή.

Με αφορμή τα πιο πάνω ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ διοργανώνει Fan day την ερχόμενη Κυριακή 4-9-16 από τις 16:00 στον προαύλιο χώρο του Νίκος Σολομωνίδης, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των ακαδημιών καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει διαγωνισμό graffiti στους τείχους του κλειστού οποίος γίνεται στα πλαίσια των διαδικασιών αναβάθμισης και βελτίωσης της εικόνας του γηπέδου μας, δραστηριότητες για τους μικρούς λέοντες ( κατασκευή πανό, stencils, face painting, φουσκωτά), μουσική, φαγητό και ποτό. Επίσης, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για οπαδικά tattoo τα οποία θα γίνονται από συνδεσμίτες επαγγελματίες του είδους, ενώ το παρών τους στην εκδήλωση θα δώσουν ποδοσφαιριστές και αθλητές από όλα τα τμήματα της Α.Ε.Λ για να συνομιλήσουν και να δεθούν με τον κόσμο. Τέλος, επειδή Α.Ε.Λ σημαίνει και προσφορά στην κοινωνία, στο fan day θα υπάρχει περίπτερο του ΠΑΣΥΚΑΦ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων) στο οποίο θα γίνεται συλλογή ρουχισμού αλλά και ενημέρωση σχετικά με τη δράση του ΠΑΣΥΚΑΦ και το πώς μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει.

Καλούμε όλο τον κόσμο της Α.Ε.Λ να έρθει στην εκδήλωση του συνδέσμου οικογενειακώς ώστε όλοι μαζί να περάσουμε ακόμα μια κατακίτρινη βραδιά και ταυτόχρονα να βοηθήσουμε και τα υπόλοιπα αθλητικά μας τμήματα όπως αρμόζει στο πρώτο σε κατακτήσεις τίτλων σωματείο του τόπου.

Κλείνοντας, προτρέπουμε όσους δεν έχουν κάνει ακόμα εισιτήριο διαρκείας της ποδοσφαιρικής Α.Ε.Λ να το πράξουν το συντομότερο δυνατό για να βοηθηθεί η ομάδα οικονομικά και να επιτευχθεί ο στόχος που έθεσαν οι αρμόδιοι. Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζουμε ότι τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας ( GATE 3 – ΣΥ.Φ.ΑΕΛ) έχουν εξαντληθεί.

Η Α.Ε.Λ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ. ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ.

ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΨΗΛΑ – ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση