ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μικέλ και… δουλειά

Ο Μικέλ Αρουαμπαρένα έρχεται, η ομάδα δουλεύει…

Αρουαμπαρένα… από αύριο (Τετάρτη 31/08) στην ΑΕΛ, καθώς ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στην Κύπρο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και στην συνέχεια αφού περάσει τα διαδικαστικά, βάζει φανέλα και ανακοινώνεται. Ο Ισπανός επιθετικός, που έρχεται με καλές περγαμηνές (και καλό CV), φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία προσθήκη για τους «κίτρινους», εκτός αν προκύψει κάτι της… τελευταίας στιγμής, κυριολεκτικά (αύριο τελειώνει η μεταγραφική περίοδος).

Μία προσθήκη, που ολοκληρώνει το ρόστερ, στο οποίο υπάρχουν πλέον τουλάχιστον 2, μέχρι και 3, επιλογές για κάθε θέση, εξέλιξη που θα χαροποιούσε τον κάθε προπονητή, πόσω μάλλον τον Πάμπο, που διαμόρφωσε και «σμίλεψε» τη νέα ΑΕΛ, βάσει του δικού του μοντέλου. Μένουν… οι αποδείξεις στο γήπεδο.

Στο μεταξύ, η ομάδα επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που παραχωρήθηκε. Απ’ αυτές απουσιάζουν οι διεθνείς με την Ανδρών (Ντόσα, Νικολάου), οι διεθνείς με την Ελπίδων (Ανδρέας Κυριάκου, Κωνσταντίνος Κυριάκου, Ευάγγελος Γεωργίου, Μάριος Ηλία) και ο Σοάρες με την Εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Μέχρι και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η τεχνική ηγεσία θα δουλέψει στα όσα αρνητικά διαπιστώθηκαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά και στο φορμάρισμα της ομάδας μετά και τις νέες προσθήκες.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X