ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ώρα και για «διπλό»

24sports team

info@24sports.com.cy

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα, η συνέχεια για την ΑΕΛ περιλαμβάνει αγώνα στο Μακάρειο Στάδιο, όπου θα την υποδεχθεί η Δόξα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Από τη μία το... αυτονόητο, οι τρεις βαθμοί δηλαδή, και από την άλλη η βελτίωση, όσο γίνεται δηλαδή, της ομάδας σε σχέση με την 1η αγωνιστική. Ο Πάμπος Χριστοδούλου σαφώς και θέλει η ομάδα να πάει στη διακοπή με δύο στα δύο, προκειμένου να «δέσει» με... ήσυχο κεφάλι ακόμη περισσότερο το ρόστερ του.

Με μία έξτρα επιλογή σε σχέση με την πρεμιέρα, αυτή του Λούκας Σόουζα που πολύ πιθανόν να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Δεν αναμένονται άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα του Κύπριου κόουτς. Εκτός έμεινε ο Λαφράνς, λόγω του ότι δεν έχει ακόμη εγγραφεί.

Έτσι θα έχουμε τον Ρόμο κάτω από τα δοκάρια, τον Κυριάκου (δεξιά) και τον Φορτούνα (αριστερά) στα άκρα της άμυνας, με τους Ντόσα και Σιέλη στο κέντρο αυτής. Στη μεσαία γραμμή, εάν πάρει θέση ο Σόουζα, ένας εκ των Νικολάου, Σοάρες θα μείνει εκτός. Ο Μπουένο θα είναι πιο μπροστά, με τους Μέσκα και Σαβανέ στα άκρα, ενώ ο Ουέλινγκτον θα είναι στην κορυφή.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X