ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο αρχηγός… επέστρεψε!

Η εικόνα παραπέμπει σε άλλες εποχές. Ωραίες εποχές στην σύγχρονη ιστορία της ΑΕΛ. Το 2012 ο αρχηγός με το τέλος κάθε παιχνιδιού μάζευε όλη την ομάδα στο κέντρο του γηπέδου και μέσα στον κύκλο έστελνε το δικό του μήνυμα προς όλους.

Το ίδιο έκανε και την Κυριακή. Μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας, όπου οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν μία νικηφόρο πρεμιέρα, ο αρχηγός μάζεψε τον κόσμο και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα.

Είπε δυο κουβέντες και έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας. Πέραν τούτου όμως, η κίνηση αυτή δείχνει ξεκάθαρα ότι ο αρχηγός επέστρεψε και είναι εδώ για να ηγηθεί ξανά της νέας προσπάθειας που γίνεται στους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού.

Ο Μάριος εκτός από τα ηγετικά του χαρίσματα εκτός γηπέδου, έδειξε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία που τον έκαναν αγαπητό στον κόσμο της ΑΕΛ. Μάρκαρε σε όλο το γήπεδο και βοήθησε αρκετά στην δημιουργία.

Θέλει χρόνο όμως. Δεν είναι ακόμη έτοιμος. Όπως και όλοι στην ΑΕΛ. Από τον πρώτο, μέχρι και τον τελευταίο. Και εδώ που τα λέμε, εάν ήταν απόλυτα έτοιμοι τέτοια εποχή, τότε θα είχαμε πρόβλημα. Έτοιμοι θα είναι σε περίπου ένα μήνα.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση