ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σίζον, χορηγός, ρόστερ

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Πάει ούτε καν η ουρά δεν μας έμεινε… τον φάγαμε τον βού. Απομένουν περίπου 48 ώρες έως ότου η ΑΕΛ του 16-17 μπει στον μαραθώνιο της φετινής σεζόν. Τι επιφυλάσσει η μοίρα στην κίτρινη φυλή θα το δείξει ο χρόνος. Οι προϋποθέσεις είναι πάντως θετικές.

Την ομάδα προπονεί ο αγαπημένος κόουτς των Αελιστών, στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες ποιότητας ενώ κάποιοι εξ αυτών πρωταγωνίστησαν στην ονειρεμένη πορεία του 11-12. Στο σύνολο βρίσκεται κοντά και ο πρόεδρος ο οποίος φέτος δείχνει πολύ πιο ορεξάτος τουλάχιστον σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Το πιο θετικό απ’ όλα, πέραν των πιο πάνω, είναι ότι ο κόσμος επίσης αποφάσισε να επιστρέψει στο γήπεδο. Μπορεί να υπάρχει μια σχετική δυσχέρεια όσον αφορά τον συνολικό αριθμό που έχουν μέχρι στιγμής πωληθεί, ωστόσο τα 1700 εισιτήρια δεν τα λες και λίγα σε μια εποχή δύσκολη για όλους. Άσε κιόλας που τις τελευταίες ημέρες έχει πάρει φωτιά το τμήμα των σίζον. Ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά αφού πολλής είναι ο κόσμος που σπεύδει τις τελευταίες ώρες για να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας. Μακάρι να συνεχιστεί σ’ αυτούς τους ρυθμούς και μέχρι το τέλος του μήνα, ίσως πιάσουμε τα 2000!!

Τώρα ένα άλλο θέμα που παίζει έχει να κάνει με τον χορηγό. Απ’ ότι μαθαίνω η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορες εταιρείες προκειμένου να συνάψει επαγγελματικές συμφωνίες. Όμως όπως όλα δείχνουν η κεντρική διαφήμιση στη φανέλα θα έχει να κάνει με το Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών Ανδρέα Σοφοκλέους (ΚΕΠΑΚΥ). Ως γνωστό το συγκεκριμένο ίδρυμα ηγείται από τη σύζυγο του προέδρου και είναι ταγμένο να υπηρετεί μη κερδοσκοπικά ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας. Μαγκιά της ομάδας, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια συμφέρουσα πρόταση ας προβάλλει τις κοινωνικές ευαισθησίες που όλοι σ’ αυτό τον τόπο πρέπει να έχουμε.

Πάμε και στο θέμα με τις μπλε κάρτες. Σχεδόν όλοι οι παίκτες είναι πια στη διάθεση του Πάμπου αφού των περισσοτέρων τα διεθνή πιστοποιητικά έχουν φτάσει έγκαιρα. Απ’ ότι όμως μαθαίνω δύο παίκτες στα σίγουρα δεν πρόκειται να αγωνιστούν στο ματς με την Αναγέννηση. Ο λόγος για τους Λούκας και Λα Φρανς. Αμφότεροι δεν έχουν ακόμη εγγραφεί επίσημα συνεπώς η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να βρει λύσεις μέσα από το ρόστερ. Και άμα για το Λα Φρανς υπάρχουν άλλες επιλογές για το κέντρο της άμυνας (Σιέλης, Κυριάκου, Σοάρες) για το Λούκας έχουν να λένε ότι είναι ίσως ο πιο ποιοτικός παίκτης του ρόστερ. Ακόμη όμως και έτσι, εκεί στα αμυντικά χαφ είτε θα είναι ο Μάριος, είτε ακόμη και ο Σοάρες. Ο Πάμπος ξέρει…

Υ.Γ Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ήδη στην Κύπρο και περνάει από εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά θα είναι η τελευταία μεταγραφή. Να μπουν οι σούβλες να ρέει και το ρακί!!!  

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση