ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εισιτήρια με Αναγέννηση

Όλες οι λεπτομέρειες για την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Δερύνειας, στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Αναγέννηση Δερύνειας.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή 21 Αυγούστου στις 20:00 στο Τσίρειο Στάδιο στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος CYTA 2016-17.

AEL Official Shop (έναρξη προπώλησης Παρασκευή (19/08)

Η προπώληση των εισιτηρίων από το AEL Official Shop που βρίσκεται παραπλεύρως του Κλειστού Γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης», θα αρχίσει την Παρασκευή (21/08) στις 09:00 το πρωί.

Ωράριο προπώλησης AEL Official Shop:

Παρασκευή 19/08: 09:00-13:00 / 15:00 – 19:00
Σάββατο 20/08: 09:00 – 13:00

Τιμές Εισιτήριων

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα έχουν καθοριστεί ως εξής:
• Κανονικό: €15
• Μαθητικό: €12 (μόνο με την επίδειξη ταυτότητας ή πιστοποιητικού)
• Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

** Η αγορά εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά και δεν δεχόμαστε επιταγές και VISA.

** Όσον αφορά στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας GATE-3, GATE-3 ΣΥΦΑΕΛ, θα εισέρχονται στο Τσίρειο Στάδιο ΜΟΝΟ από την Βόρεια (ΘΥΡΑ 4) και Νότια (ΘΥΡΑ 3) είσοδο, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας LION και VIP θα μπορούν να εισέρχονται στο Τσίρειο Στάδιο μόνο από την Κεντρική είσοδο.

** Στον κεκλεισμένο χώρο στάθμευσης έχουν δικαίωμα εισόδου ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγοριών LION και VIP αλλά θα πρέπει απαραίτητα να επιδεικνύουν την κάρτα στάθμευσης που τους έχει παραχωρηθεί με την παραλαβή του Εισιτηρίου Διαρκείας τους.

** Καλούμε τον κόσμο που έχει ήδη πληρώσει την κάρτα του προγράμματος “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” να τις παραλάβει από το AEL OFFICIAL SHOP σε ώρες λειτουργίας του. Ξεκαθαρίζουμε ότι η είσοδος στην Ανατολική θα γίνεται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της κάρτας “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”, αλλά δεν θα ισχύσει ΜΟΝΟ για τον αγώνα της πρεμιέρας με την Αναγέννηση Δερύνειας για λόγους διευκόλυνσης πολλών φίλων της ομάδας μας οι οποίοι απουσίαζαν ή απουσιάζουν σε καλοκαιρινές διακοπές. Καλούμε άπαντες όπως προμηθευτούν από τα γραφεία της ΑΕΛ (γήπεδο “Ν. Σολομωνίδης”) την κάρτα του προγράμματος “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” προς αποφυγή ταλαιπωρίας, αφού η κάρτα θα ισχύσει κανονικά από τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής στο Τσίρειο με τον Εθνικό Άχνας.

Για πληροφορίες σχετικά με την κάρτα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” στο τηλέφωνο 99383800».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση