ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ώρα να αφυπνίσουμε τους απανταχού Λέοντες»

Μέσω ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του στο facebook, ο Συ.Φ.ΑΕΛ στέλνει το μήνυμά του στους οπαδούς των «γαλαζοκιτρίνων» ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

Κίτρινε περήφανε λαέ!

Την Κυριακή ξεκινάμε ξανά, αφήνουμε τα πάντα στην άκρη και πιο πωρωμένοι και λυσσασμένοι από ποτέ, πάμε να σπρώξουμε την ΑΕΛΑΡΑ μας στη πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα!
Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στα τσιμέντα που μεγαλώσαμε και με την τρέλα μας και το τραγούδι μας να θυμίσουμε σε όλους τι εστί ΘΥΡΑ-3 και Λεμεσός! Ήρθε η ώρα να αφυπνίσουμε τους απανταχού λέοντες και όλοι μαζί, με μια γροθιά, να στείλουμε το μήνυμα σε όλους, πως δεν πρόκειται να αφήσουμε τίποτα και κανένα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο μας!

Άλλωστε η Α.Ε.Λ είναι ο τεράστιος κόσμος της και με αυτόν στο πλευρό της μπορεί να νικήσει τους πάντες και να διαλύσει όλα τα κατεστημένα, γράφοντας ξανά χρυσές σελίδες στην ένδοξη ιστορία της!

Το ζέσταμα για την πρεμιέρα ξεκινά από το απόγευμα του Σαββάτου στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας μας στις 18:30 όπου οι ποδοσφαιριστές μας θα πάρουν μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει κατά την διάρκεια της χρονιάς, ενώ θα συνεχιστεί στα δύο οικήματα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ με pregame πάρτι από τα παλιά, με άφθονο ποτό και τραγούδι για την ΑΕΛΑΡΑ μας!

Τέλος, ενημερώνουμε ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας που στήριξαν στον απόλυτο βαθμό την προσπάθεια αυτή! Οι εγγραφές νέων μελών στον σύνδεσμο συνεχίζονται κανονικά.

-Χωρίς αέρα και νερό θα ζούμε, χωρίς Α.Ε.Λ και Λεμεσό θα σκοτωθούμε!
-Πάνω οι άγκυρες ξανά!
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X