ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανατολική που «πνίγει»

Ένα δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και το τι χρειάζεται η ομάδα αρχής γενομένης από την Κυριακή, περιλαμβάνει η τελευταία δημοσίευση του εκπροσώπου τύπου της ΑΕΛ, στο facebook.

Αναλυτικά τι «πόσταρε» ο εκπρόσωπος τύπου της Λεμεσιανής ομάδας: 

«Πολλοί σήμερα με ρώτησαν "πως πάει η ομάδα" και εγώ απαντώ σε όλους ως ακολούθως:

"Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ"!

Έγινε μια τιτάνια προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα... Με τα κάτω μας με τα πάνω μας. Δυσκολίες, χαρές, διαφωνίες, πανηγυρισμοί για κάτι...δικές μας κερδισμένες υποθέσεις εκεί στα γραφεία και πάνω στο βοηθητικό. Όλα αυτά όμως τέλειωσαν!

Φίλοι μου, δεν μας ενδιαφέρουν τα προγνωστικά των "ειδικών". Ουτε και οι βαθυστόχαστες αναλύσεις. Εμείς ξέρουμε την αλήθεια. Η νέα ΑΕΛ είναι ήδη στο γρασίδι και χύνει τόνους ιδρώτα. Σίγουρα δεν είναι απόλυτα έτοιμη για να αποδώσει αυτό που θέλουμε αλλά με τους ρυθμούς δουλειάς που βλέπουμε στις προπονήσεις μας ούτε αυτή η ώρα θα αργήσει.

Τι έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή; Έχουμε ανάγκη από γεμάτη Ανατολική η οποία θα έχει πολύ υπομονή σε όλο το 90λεπτο. Θελουμε μια Ανατολική η οποία θα "πνίξει" τον αντίπαλο και θα χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές μας ακόμα και στην πιο εύκολη πάσα που πήγε λάθος!

Όλοι κοντά φίλοι μου. Με σεβασμό προς τον αντίπαλο αλλά και αποφασιστηκοτητα για την επίτευξη του στόχου. Ο καθένας μας όπως μπορεί! Αρχής γενομένης από την Κυριακή, μέχρι τον Μάιο που φέτος πρέπει και θα είναι δικός μας!

ΠΑΜΕ ΑΕΛ ΜΟΥ!!!».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση