ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο διάβολος δεν είχε…

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Λοιπόν, είμαστε στις 5 του Αυγούστου. Έχουμε δηλαδή ακόμη 15 περίπου μέρες για να μπει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Σε τούτο το κείμενο δεν πρόκειται να μπούμε σε λεπτομέρειες γιατί απλά το όλο θέμα είναι καθαρά θέμα σχέσεων διαπροσωπικών ή και  συναδελφικών. 

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ΑΕΛ… και η ομαλή της λειτουργία. Δύο περίπου εβδομάδες πριν από το πρωτάθλημα δεν νοείται καμιά κρίση. Όχι παρακαλώ από τους αντιπάλους ή εχθρούς από τους ίδιους τους ανθρώπους της ομάδας. Επ’ αυτού δεν θα αναφερθούμε περισσότερο. Φυσικά κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση, τα λάθη που έγιναν και ξεκίνησαν τη λάσπη. Του τύπου ο Σόφο έτσι, ο Θεόδωρος αλλιώς, ο Πάμπος διαφορετικά… μέχρι και το Γιαννέλη ενέπλεξαν.

Κοιτάξτε είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν είναι πάνω από την ΑΕΛ. Από το Σόφο μέχρι τον Πάμπο και τον τελευταίο οπαδό, αν κάποιος νομίζει κάτι διαφορετικό είναι μαλάκας, μεγαλομανής και έχει πρόβλημα με τον εαυτό του.

Λοιπόν, επί της ουσίας. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε έχει να κάνει με το οργανόγραμμα και τις ευθύνες που μοιράστηκαν στον καθένα. Κατά την άποψη μου κακώς δόθηκε η θέση του τιμ μάνατζερ στον Θεόδωρο., Ο Θεόδωρος αποδείχθηκε ικανός στην επικοινωνία και όλοι φέτος του βγάλαμε το καπέλο και δημόσια και επί προσωπικού. Οτιδήποτε άλλο είναι περιττό.

Η ομάδα χρειάζεται τιμ μάνατζερ, άμεσα. Οι πληροφορίες μας λένε ότι λίαν συντόμως θα τον αποκτήσει. Το όνομα το γνωρίζουμε αλλά δεν θα το δημοσιεύσουμε για λόγους δεοντολογίας. Άμα δηλαδή δεν ενημερωθούν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα ήταν ανέντιμο να το μάθουν από την ιστοσελίδα μας.

Η ομάδα έχει επίσης εκπρόσωπο τύπου και είναι ο Θεόδωρος Αντωνίου. Άμα ο ίδιος επιλέξει να κάνει κάτι διαφορετικό είναι δικαίωμα του. Είναι χρήσιμος για την ομάδα, κανείς όμως δεν είναι πάνω απ’ αυτήν. Άμα με ρωτάς με τα χίλια να μείνει. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα το γνωρίζουμε.

Κόψτε τις μαλακίες και επικεντρωθείτε ο καθένας στη δουλειά του. Η παρουσία του κόσμου τούτο το καλοκαίρι σε «πρώτη», fan day και Βασίλη Παπακωνσταντίνου σας έχει γεμίσει ευθύνες. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα και τον κόσμο της. Το ξαναγράφω είτε λέγεσαι Σόφο, Πάμπος, Κλαδάς και πάει λέγοντας. Δουλειά δεν είχε ο διάβολος και γάμα τα παιδιά του. Συγκεντρωθείτε…

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση