ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τώρα το γήπεδο

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Στην ΑΕΛ θέλησαν αυτό το Καλοκαίρι να εκμεταλλευτούν το ρεύμα που δημιούργησε η επιστροφή Πάμπο Χριστοδούλου και να έρθουν ξανά κοντά με τον κόσμο τους μέσα από τις διάφορες εκδηλώσεις που οργάνωσαν.

Με στόχο βέβαια να έρθει και χρήμα στο ταμείο, έγινε κάλεσμα για την πρώτη προπόνηση, ξαναζωντάνεψε το fun day και αποκορύφωμα η πετυχημένη συναυλία των Παπακωνσταντίνου-Ζουγανέλη.

Όλα αυτά κατάφεραν να διατηρήσουν το καλό κλίμα στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΛ, που σχεδόν αδιαφορεί φέτος για τις κινήσεις που γίνονται στις μεταγραφές αφού έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή που είναι εκεί για να επιλέξει.

Όμως, από εδώ και μπρος το έργο μεταφέρεται επί χόρτου και στον τομέα των διαρκείας. Θέλουν να ξεπεράσουν τα 2000 και επ΄αυτού θα προσπαθήσουν αλλά κυρίως να αποδείξει ο Πάμπος Χριστοδούλου πως η ομάδα που χτίζει δε θα έχει καμιά σχέση με αυτές της προηγούμενης διετίας που απέτυχαν να μπουν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Με αυτό τον τρόπο, ο ενθουσιασμός θα κρατηθεί στα σημερινά υψηλά επίπεδα και θα τραβήξει η ομάδα σαν μαγνήτης κι άλλους. Όπως θα θυμάστε και το 2011-12 σταδιακά ήταν που γέμισε η Ανατολική όταν άρχιζαν ολοένα και περισσότεροι να το πιστεύουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X