ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με τον κόσμο δεν φοβόμαστε»

Μεγάλο ενθουσιασμό υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΛ, μετά τις αλλαγές που έγιναν το φετινό καλοκαίρι στην ομάδα, που δίνουν την αίσθηση ότι κάτι καλό ετοιμάζεται στους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού. Χθες έγινε το καθιερωμένο πλέον Fun Day, με τον Θεόδωρο Αντωνίου να δηλώνει μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM:

«Το καράβι ξεκίνησε και ευχόμαστε πως θα είναι μαζί μας και οι χιλιάδες οπαδοί μας. Αν είναι αυτοί κοντά, δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε. Πιστεύουμε στη δυναμική που δίνει ο κόσμος. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συγκινητική τους χθεσινή παρουσία. Πρέπει να ήταν πάνω από 3000. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Η πρώτη εκδήλωση ήταν η επίσημη πρώτη, χθες ήταν η δεύτερη και μας μένει η συναυλία στις 30 Ιουλίου, που είναι και η πιο σημαντική. Έχει να κάνει και με το οικονομικό κομμάτι και περιμένουμε πολλές χιλιάδες κόσμου σε αυτή τη συναυλία», ανέφερε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Ο πρόεδρος είπε πως πρέπει να μείνουμε μέσα στα πλαίσια. Πρέπει να προχωρήσουμε νούσημα για να μην έχουμε προβλήματα μέσα στη χρονιά. Πάμε αρκετά καλά αλλά οι δυσκολίες είναι εκεί. Η συναυλία είναι σημαντική και από οικονομικής πλευράς. Δώσαμε όλοι μαζί μια υπόσχεση πως θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε το ρεκόρ που έχουμε. Ο κόσμος δεν έχει ακόμη πει τη τελευταία του λέξη. Νομίζω πως αξίζει τον κόσμο να αγοράσουν οι ΑΕΛιστες εισιτήριο διαρκείας τη φετινή σεζόν».

Για τον Αγκουινάλντο ήταν ξεκαθαρος: «Είναι παίκτης της ομάδας μας ο Αγκουινάλντο».

Κανένα θέμα με Οχένε, απλά δεν βγήκε η βίζα του και για αυτό δεν θα ταξιδεύσει με την αποστολή: «Ο Οχένε επειδή τις τελευταίες μέρες πάρθηκε η απόφαση να ακολουθήσει την αποστολή, δεν έχει εξασφαλίσει βίζα για να ταξιδέψει στη Βουλγαρία. Το θέμα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Σε λίγες μέρες θα έχει τη βίζα και να θα είναι μαζί μας».

Έρχονται οι Σαβανέ και Μπενγκουί: «Μέχρι αύριο θα έρθουν και οι Σαβανέ και Μπενκγουί. Δεν έχει να κάνει με την ομάδα μας. Εμείς τους περιμένουμε. Ελπίζουμε αύριο να είναι μαζί μας για να μην χάσουν άλλο έδαφος».

Έφυγαν 1500 διαρκείας:  «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε φθάσει τα 1500 εισιτήρια διαρκείας. Υπάρχουν διαβεβαιώσεις από τον κόσμο πως θα κάνει διαρκείας. Το περιμένουμε και στη πράξη».

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X