ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όλα έτοιμα

Λίγες ώρες απομένουν για το Fan Day της ΑΕΛ που αναμένεται με μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των «λεόντων». Οι ετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και το ρολόι μετρά αντίστροφα για την έναρξη της εκδήλωσης, που προβλέπεται φαντασμαγορική.

Στις 20:30, η σκηνή που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία θα αρχίσει σιγά-σιγά να υποδέχεται τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο, που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν για άλλη μια φορά μέσα σε λίγες μέρες (και την πρώτη προπόνηση της ομάδας) τη λατρεία και την πόρωση των φίλων της ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση της επίσημης ΑΕΛ για το Fan Day:

Όλα είναι έτοιμα! Το FAN DAY 2016 είναι προ των πυλών!


Στις 20:30 στο προαύλιο του “Νίκος Σολομωνίδης” χιλιάδες ΑΕΛίστες θα κατακλύσουν το χώρο και θα χειροκροτήσουν τα βλαστάρια των ακαδημιών μας, αλλά και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το AEL OFFICIAL SHOP θα λειτουργεί από τις 19:00, ενώ θα υπάρχουν συνεργία έξω από το κατάστημα αναμνηστικών ειδών από τα οποία θα μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί εισιτήρια για την συναυλία της χρονιάς με τους “Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη”, αλλά και Εισιτήρια Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι αγοράσουν εισιτήριο Συναυλίας απόψε θα συμμετέχουν σε κλήρωση στο τέλος της βραδιάς με δώρο 2 φανέλες προσφορά του Αρχηγού της ομάδας μας Μάριου Νικολάου.

Καλούμε τους χιλιάδες φίλους της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού να στηρίξουν το Yellow Pride Cafe αγοράζοντας προϊόντα τόσο εντός του καταστήματος όσο και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση