ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τζούρες» δροσιάς και προετοιμασίας

Η ζέστη «ψήνει» (προ πολλού) τη Λεμεσό, συνεπώς τα αίτια υπήρχαν. Βάλτε στην εξίσωση και την ανοιχτή προπόνηση της ομάδας και να ‘σου η αφορμή για μια εκδρομή στα ορεινά για αρκετούς φίλους της ΑΕΛ, που ταξίδεψαν στις Πλάτρες για να πάρουν λίγες «τζούρες» δροσιάς μακριά από τον καύσωνα της πόλης και μια μικρή γεύση από το «χτίσιμο» της ομάδας τους για τη νέα σεζόν.

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία διανύουν τις τελευταίες τους ώρες στις Πλάτρες, μέρος που τους προσέφερε σαφώς καλύτερες καιρικές συνθήκες για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας απ’ αυτές που επικρατούν στη «βάση» τους. Μετέβησαν εκεί την περασμένη Τετάρτη και σήμερα, ένα δεκαήμερο μετά την «απόσπασή» τους, προπονήθηκαν και έπαιξαν σε οικογενειακό διπλό μπροστά στα μάτια 300, περίπου, οπαδών τους.

Πλέον, σειρά στο γαλαζοκίτρινο καλεντάρι παίρνει το προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (17/7) Fan Day, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για υπερπολλαπλάσιους «λέοντες», ενώ ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για το αθλητικό κέντρο του Μπάνσκο στη Βουλγαρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση