ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι δύο… και το Fan Day

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Λοιπόν. Το μίνι σήριαλ με τα δύο παιδιά, Σαβανέ και Μπεγκουίν τείνει να τελειώσει. Χθες, ήρθε η επιβεβαίωση και επίσημα των όσων γράφαμε σχετικά με το πότε θα ενσωματωθούν στην ομάδα. Με βάση την επίσημη ενημέρωση ο Ιβοριανός και ο Αγκολέζος θα ερχόντουσαν την επόμενη εβδομάδα για να ενσωματωθούν στην Βουλγαρία με τους υπόλοιπους.

Οι πληροφορίες μας πια αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες για να βρίσκονται εντός του Σαββατοκύριακου στη Λεμεσό. Μάλιστα η διαδικασία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Σ’ αντίθεση με κάποιους που έσπευσαν να βγάλουν το δηλητήριο τους, οι δύο εκλεκτοί του Πάμπου όπως όλα δείχνουν θα βρίσκονται μαζί μας στο Fan Day. Και τι δεν είπαν μερικοί αλλά δεν είναι της ώρας. Αυτή η ομάδα είναι καταδικασμένη να τρώει τις σάρκες της.

Είναι τελικά πολλοί τελικά στη γωνιά και απλά περιμένουν να κατασπαράξουν κάθε υπόλειμμα. Στ’ αρχίδια μας. Το ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα το γνωρίζουμε όλοι. Μάλιστα μερικοί τα ζούμε από κοντά. Το λέω γιατί το γνωρίζω και το έχω ζήσει. Δεν υπάρχει ποιο εύκολο να είσαι στην απ’ έξω και απλά να θάβεις. Το έχω κάνει κιόλας.

Δεν έχει σημασία. Δεν γνωρίζω για επιτελικό χαφ. Ούτε και αυτός που γράφτηκε. Μάλλον παραμένει ο Οχένε όσο απογοητευτικό είναι για πολλούς. Πάντως εμείς στηρίζουμε κάθε παίκτη που θα μείνει στην ομάδα. Όλοι θέλουμε Μαρτίνεζ, Πογκμπά και δεν ξέρω και εγώ τι. Άλλο όμως η επιθυμία και άλλο η πραγματικότητα.

Θέλω να γράψω κάτι και για το Fan Day. Γιατί πρέπει όλοι είναι εκεί την Κυριακή; Γιατί με μια πρόταση… η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της και το παραδέχονται και οι πιο μισητοί προς αυτήν αντίπαλοι της.

Γιατί αυτό που έγινε στην πρώτη προπόνηση πρέπει να συνεχιστεί. Γιατί νέοι και παλιοί παίκτες πρέπει να λάβουν το μήνυμα στήριξης. Γιατί ακόμη και ο αγαπητός στον περισσότερο κόσμο Πάμπος Χριστοδούλου, «τρελαίνεται» βλέποντας τους οπαδούς να είναι δίπλα του. Γιατί ο Σοφοκλέους μετά από δύο χρόνια θα επιστρέψει πάνω στη σκηνή. Γιατί ο Παντελής με πήρε τηλέφωνο πέρσι δακρυσμένος να μου εκμυστηρευτεί την πίκρα που ένιωσε στο περσινό Fan Day που έμοιαζε με κηδεία. Γιατί ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα είναι εκεί να κάνει τα δικά του. Γιατί είναι θεσμός για την πόλη και την ΑΕΛ συγκεκριμένα.

Γιατί κυρίως τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά για την επικοινωνία και όχι μόνο αξίζουν ένα χειροκρότημα. Γιατί δουλεύουν προκειμένου, εσύ, εγώ ή ο άλλος να μην γκρινιάζουμε. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Την Κυριακή πρέπει να είμαστε εκεί στο Fan Day για τους πιο πάνω λόγους... και άλλους 1930.  

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση