ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι δύο, Οχένε και Κάι

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Βρε, βρε να δεις που σχεδόν ολοκληρώσαμε. Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, απομένει ένας ακόμη παίκτης και τέλος. Εξηγούμαι.

Με τον Κάι έχουν συμφωνήσει. Απομένουν τα εισιτήρια για να έρθει και να τελειώσει οριστικά. Αυτός είναι στόπερ συνεπώς η εκκρεμότητα για το κέντρο της άμυνας έχει κλείσει. Παρεμπιπτόντως μίλησα με άτομα στην Ρουμανία και μου είπαν τα καλύτερα. Ένα κουσούρι έχει. Να πληρώνεται στην ώρα του. Ποιος όμως δεν το έχει;

Πάμε στον επιτελικό χαφ. Από χθες σου έγραψα ότι αυτός είναι ο Οχένε. Υπήρχε κάποιος ενδοιασμός ωστόσο μάλλον το πράγμα έχει αποφασιστεί. Ο 22χρονος Γκανέζος θα έχει μια ακόμη ευκαιρία. Σ’ ένα περιβάλλον ακόμη πιο οικείο γι’ αυτόν νοουμένου ότι η ομάδα είναι βασισμένη στο Αφρικανικό στοιχείο. Είναι επίσης και ο παράγοντας Πάμπος. Άμα δεν τα καταφέρει με δαύτον ας πάει στο καλό. Αν με ρωτάς… αξίζει μιας ακόμη ευκαιρίας. Τώρα τι γράφει ο καθένας, καθόλου δεν ενδιαφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας. Ο καθένας γράφει ότι θέλει.

Σου θυμίζω ότι πολλοί έγραφαν ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο θα είναι εδώ και οι δύο απόντες. Μπεγκουίν και Σαβανέ. Εμείς είχαμε αντίθετη άποψη και μάλλον επιβεβαιωνόμαστε. Το κακό είναι ότι εμείς πιστεύαμε ότι θα παν Πλάτρες. Δεν είναι όμως έτσι. Αν όλα πάνε καλά θα έρθουν Κύπρο και μετά Βουλγαρία την επόμενη εβδομάδα. Ελπίζουν κιόλας οι της ΑΕΛ, γιατί τα παιδιά έχουν μπλέξει με την γραφειοκρατία. Και δεν είναι μαλακίες στο τετράγωνο. Υπάρχει πρόβλημα στη χώρα της Δυτικής Αφρικής. Δεν τους επιτρέπουν να φύγουν από τη χώρα. Μη με ρωτάς γιατί… δεν ξέρω ακριβώς. Κάτι για στρατιωτικό καθεστώς άκουσα και μου το είπαν και άλλοι, πέραν απ’ αυτούς της ΑΕΛ. Το θέμα είναι να έρθουν... ας είναι την επόμενη εβδομάδα.

Τώρα σου είπα πιο πάνω ότι απομένει ένας ακόμη παίκτης. Άσε αυτούς στον κατάλογο Β. Εγώ σου λέω για τον τελευταίο που θα συμπληρώσει την 15η θέση στη λίστα των ξένων και κοινοτικών. Όπως όλα δείχνουν θα είναι μάλλον εξτρέμ με ικανότητα να κουμαντάρει το παιγνίδι από τον άξονα.

Ο Πάμπος ξέρει. Άσε να τον ρωτήσουμε στο Fan Day... 
 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X