ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θυμάσαι τον Οχένε;

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Θυμάσαι έναν παίκτη νεαρό που έπαιζε στην Αλκή και σκόραρε κιόλας κατά της ΑΕΛ σ’ ένα παιγνίδι στο ΓΣΖ; Θυμάσαι επίσης που το καλοκαίρι του 12 ο Σοφοκλέους αποφάσισε να τον εντάξει στην ομάδα αγοράζοντας τα δικαιώματα του;

Να σε θυμίσω επίσης ότι  επί Πέτεφ αναδείχθηκε ως ένα τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα αφού στην ηλικία των είκοσι, εικοσιένα έδειχνε ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.  Έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά ωστόσο μετά μπλέχτηκε στα κουβάρια. Και εκεί που όλοι θαυμάζαμε το ταλέντο του μετά μείναμε με την απορία. Τόσο μεγάλο λάθος κάναμε με δαύτον;

Η απάντηση ίσως δοθεί από τον ίδιο τον Πάμπο Χριστοδούλου. Ως γνωστό ο παίκτης έχει ακόμη συμβόλαιο με την ΑΕΛ. Είναι επίσης γνωστό ότι η ομάδα είναι στην αναζήτηση ενός κεντρικού χαφ με επιθετικές τάσεις.

Δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο παίκτης που θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή ως μια νέα μεταγραφή. Πολύ πιθανόν μάλιστα ν’ ανέβει στις Πλάτρες και να γνωρίσει τους υπόλοιπους Αφρικανούς και Κύπριους. Ο Πάμπος μάλλον θ’ αποφασίσει κατά πόσο του κάνει ή όχι.

Με λίγα λόγια και για να μην σε μπερδεύω, ο Οχένε ίσως να αποτελέσει μια από τις μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού. Αν του κάτσει του Πάμπου και αν κυρίως καταφέρει να επιδείξει το ταλέντο που διαθέτει τότε θα τον έχουμε στο ρόστερ. Και στο Fan Day.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση