ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει John Bostock (vids)

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο 24χρονος Άγγλος μέσος, John Bostock, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΛ σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στο δυναμικό της  Λέουβεν η οποία υποβιβάστηκε φέτος στην 2η κατηγορία. Διατηρεί συμβόλαιο με τη βελγική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Την περσινή χρονιά κατέγραψε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πέτυχε εφτά γκολ.

Στο συμβόλαιο του Bostock υπάρχει ένας όρος που επιτρέπει στον παίκτη να αποκτήσει την ελευθέρα του, καταβάλλοντας ένα συμβολικό  ποσό στην ομάδα λόγω του υποβιβασμού της στην 2η κατηγορία.

Είναι αριστεροπόδαρος, έχει ύψος 1.84 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Είναι μέσος με δημιουργικές ικανότητες, κάτι σαν «οκταροδεκάρι».

Ο Bostock ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της Κρίσταλ Πάλας. Έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα στις 29 Οκτωβρίου 2007 στην ηλικία των 15 ετών, παίζοντας 20 λεπτά ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Γουότφορντ.

Ήταν διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αγγλίας. Ήταν αρχηγός στην ομάδα των U17. Ο Bostock επέλεξε να αγωνιστεί με την Εθνική ανδρών του Τρινιντάντ Τομπάγκο, που είναι η χώρα από την οποία κατάγεται.

Η καριέρα του Άγγλου:

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση