ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Φευγάτος ο Μικέλ

Ο Μικέλ Αρουαμπαρένα ενημέρωσε τη διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν στο στρατόπεδο της ΑΕΛ, οι οποίες επηρεάζουν και ταυτόχρονα διαφοροποιούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας της Λεμεσού.

Ο Μικέλ Αρουαμπαρένα ενημέρωσε τη διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και να επιστρέψει στην Ισπανία λόγω ενός οικογενειακού θέματος. Η διοίκηση της ΑΕΛ δείχνει κατανόηση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βάσκος επιθετικός και αναμένεται να συναινέσει στο να εκδοθεί ένα φιλικό «διαζύγιο» ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Αυτή η σημαντική εξέλιξη διαφοροποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Το καρέ των χειμερινών μεταγραφών αναμένεται να κλείσει με την απόκτηση δυο καθαρόαιμων επιθετικών προκειμένου να καλυφθεί και το κενό που θα αφήσει η αποχώρηση του Αρουαμπαρένα.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Λεμεσού συμφώνησε σε όλα με τους Μανουέλ Τόρες και Ντενίλσον Γκαμπιονέτα. Ο πρώτος βρίσκεται ήδη στην Λεμεσό και θα ανακοινωθεί και επίσημα εντός της ημέρας ενώ ο Βραζιλιάνος αναμένεται αύριο το βράδυ στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X