ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μονίζ: «Να παίξουμε όπως με Φέγιενοορντ»

Έμπειρη κι οργανωμένη ομάδα χαρακτήρισε την ΑΕΚ

Ο προπονητής της Τρέντσιν Ρικάρτο Μονίζ μίλησε πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ και κάλεσε τους παίκτες του να ξεχάσουν την όποια κούραση και να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Τόνισε δε πως στόχος του είναι να παίξει η ομάδα του όπως με τη Φέγιενοορντ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους τραυματίες: «Θέλω να περιμένω μέχρι αύριο το πρωί για να δω την κατάσταση για τους τραυματίες. Μόνο όποιος είναι πιο έτοιμος θα αγωνιστεί».

Για την κούραση: «Θα πρέπει να δώσουν το 100%. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία της Τρένσιν. Δεν υπάρχει κούραση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να τα δώσουμε όλα αύριο για να πάρουμε το πλεονέκτημα. Η κούραση δεν επιτρέπεται αύριο».

Πως θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ: «Παίζουμε για τον κόσμο, παίζουμε για την πόλη. Θέλουμε να παίξουμε με την ίδια φιλοσοφία όπως με την Φέγενορντ, να σκοράρουμε όσα γκολ μπορούμε».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει δεχτεί γκολ: « Έχουν ένα πλεονέκτημα, έχουν παίξει μόνο τέσσερα παιχνίδια. Έχουν μεγάλη ποιότητα, είναι οργανωμένοι. Εμείς θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για τον στόχο: «Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Έχω μεγάλο σεβασμό για την ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικά. Θα είναι μια μεγάλη μάχη. Μια νεαρή ομάδα απέναντι σε μια πιο έμπειρη».

Αποστολή στην Αυστρία: Άρης Κυριάκου

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X