ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Καραπατάκης: «Το πρωτάθλημα είναι ένας στόχος, και όχι μόνο…»

Μίλησε για όλα ο πρόεδρος της ΑΕΚ...

Στην εκπομπή «Γκολ και θέμα» μίλησε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στις επιτυχίες των κιτρινοπράσινων, αλλά και στην κορυφαία στιγμή που έζησε.

Για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ: «Φτάσαμε και τις δύο προηγούμενες χρονιές πάρα πολύ κοντά, όμως, δεν καταφέραμε να περάσουμε. Φέτος τα καταφέραμε, μπορώ να πω χωρίς σχετική δυσκολία. Τα παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολα να μην νομίζει ο κόσμος ότι ήταν εύκολα. Η ομάδα είναι πολύ καλή, είχε εξαιρετική απόδοση και στα έξι παιχνίδια. Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι για ότι βλέπουμε μέσα στο γήπεδο και ευελπιστούμε αυτή η πορεία να συνεχιστεί». ‘

Αν κατάκτηση του κυπέλλου ήταν η κορυφαία του στιγμή: «Νομίζω ότι κορυφαία μου στιγμή ήταν όταν εγκαινιάσαμε την “ΑΕΚ Αρένα”. Γιατί, κατά την άποψή μου ήταν η καλύτερη υποδομή που φτιάξαμε στην ΑΕΚ, η οποία βοηθά στα να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα. Φυσικά, είναι και η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και η κατάκτηση του κυπέλλου. Ήταν μεγάλα γεγονότα. Δεν μπορώ να τα ιεραρχήσω».

Για τις δύο σερί διακρίσεις (σ.σ. κατάκτηση κυπέλλου και είσοδος στους ομίλους): «Είναι γεγονός ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κατακτήσαμε έναν τίτλο όμως φτάσαμε πολύ κοντά και τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζω με την κατάκτηση του κυπέλλου και την είσοδο της ομάδας στους ομίλους να κτίσουμε τις βάσεις για κάτι πιο καλό στη συνέχεια».

Αν ο επόμενος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα είναι ένας στόχος, και όχι μόνο. Εμείς θέλουμε η ομάδα να είναι μόνιμος πρωταγωνιστής. Θέλουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που να μπορεί να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και την Ευρώπη».

Πότε θα συνεχιστούν τα έργα στην «Αρένα» και πότε θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει ευρωπαϊκό παιχνίδι ομίλου: «Όπως ξέρετε ξεκινήσαμε με δικά μας χρήματα. Είχαμε πάρει μια μικρή βοήθεια από το κράτος που κάλυψε μόνο το 20%. Τώρα τελειώνουμε τη δεύτερη φάση που είναι τα αποδυτήρια και αμέσως μετά ελπίζω να προχωρήσουμε στα υπόλοιπα ώστε το γήπεδο να γίνει κατηγορίας τέσσερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Δημοσίευμα για Ιγκόρ Σίλβα

ΑΕΚ: Δημοσίευμα για Ιγκόρ Σίλβα

Ο Πέδρο Μαρτίνς «έκοψε» τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ από την αποστολή εν όψει Πολωνίας στο πλαίσιο διεξαγωγής του βασικού σταδίου ...
 |  ΑΕΚ
X