ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ιραόλα: «Στόχος μας είναι η νίκη»

Κάλεσμα στον κόσμο της Λάρνακας έκανε ο Βάσκος τεχνικός

Κυριάκος Τοφή

Υπό τη μορφή ερωτήσεων πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου, την οποία παρέθεσε ο Άντονι Ιραόλα, παραμονές του κομβικού αγώνα με την Τρέντσιν. Ο Βάσκος τεχνικός επιστρέφει στον πάγκο της ΑΕΚ μετά από τιμωρία μιας αγωνιστικής, αναφερόμενος στην τεράστια πρόκληση που έχουν μπροστά τους οι περσινοί κυπελλούχοι, όπως επίσης και τη διαφορά που μπορεί να κάνει ο κόσμος.

«Προφανώς έχουμε ένα αποτέλεσμα που μας δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα ωστόσο αναμένω έναν αγώνα που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οφείλουμε να παίξουμε έξυπνα ανεβάζοντας και κατεβάζοντας το ρυθμό του αγώνα ώστε στο τέλος της ημέρας να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Στόχος μας είναι η νίκη.

Γνωρίζουμε τη σημαντικότητα της αναμέτρησης για το σωματείο, τον κόσμο της ομάδας και την πόλη. Έχουμε απέναντί μας μια αθλητική ομάδα με μεγάλη ποιότητα και εάν δεν παίξουμε καλά, δεν θα συνεχίσουμε στο θεσμό.

«Θα αποφασίσω την αρχική εντεκάδα σύμφωνα με το τι πιστεύω καλύτερο για την περίσταση. Δεν σκέφτομαι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και θεωρώ ίσης σημασίας τους παίκτες που θα ξεκινήσουν και τους παίκτες που θα έρθουν από τον πάγκο.

Η απουσία μου από τον πάγκο στον πρώτο αγώνα δεν θεωρούσα ότι θα ήταν κλειδί για την έκβασή του. Σαφέστατα όμως προτιμώ να είμαι δίπλα στους ποδοσφαιριστές μου, αλλά αυτό δεν διαφορποιεί οτιδήποτε.

Δεν μπορώ να πω ότι είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα το γεγονός ότι δεν είχαμε αγώνα το Σαββατοκυρίακο. Από την άλλη μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλό ότι είχαμε μια γεμάτη εβδομάδα για προετοιμασία, γνωρίζοντας όμως ότι ο αντίπαλος έκανε αρκετές αλλαγές απέναντι στην Σλόβαν και θα είναι φρέσκος και ανεπηρέαστος από κούραση στο μεταξύ μας παιχνίδι.»

Συμπληρωματικό σχόλιο έκανε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά ο οποίος εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές ανέφερε τα εξής

«Αύριο έχουμε μιαν τεράστια ευκαιρία θέλοντας να προσπεράσουμε τις ατυχίες τα δύο τελευταία χρόνια. Νιώθουμε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα κια έχουμε πολύ μεγάλες προσδοκίες ώστε να μην απωλέσουμε αυτό που κερδίσαμε μέχρι στιγμής. Οφείλουμε να παλέψουμε για την οικογένεια της ΑΕΚ, αναμένοντας μιαν γεμάτη Αρένα που θα μετατρέψει τον αγώνα σε ένα μεγάλο πάρτι.

Το να μην δεχθούμε γκολ θα σημάνει και την πρόκρισή μας στους ομίλους της διοργάνωσης. Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι κνυηγούμε απλά και μόνο το να μην χάσουμε.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X