ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιραόλα: «Εκπληκτικός ο κόσμος, τον χρειαζόμαστε»(vid)

Αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του αγώνα

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ έκανε ο Άντονι Ιραόλα, στις οποίες τόνισε πως πρέπει να έχουν στο μυαλό τους μόνο την Πέμπτη και ότι τι μπορεί να ακολουθήσει σε περίπτωση πρόκρισης επί της Τρέντσιν. Κάλεσε δε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα με την παρουσία του στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Για τον επαναληπτικό αγώνα για τα Play-Offs του Europa League με αντίπαλο την AS Trencin την Πέμπτη (30/08, 18:30) στο ΑΕΚ ΑRΕΝΑ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα ο προπονητής της ομάδας μας Andoni Iraola.

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε ότι αναμένει ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι, με την ομάδα μας να οφείλει να παρουσιαστεί έτοιμη και ζήτησε την βοήθεια του κόσμου μας για να μπορέσει να εξασφαλιστεί το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.

«Θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι γιατί είναι μία δυνατή ομάδα όπως είδαμε και στην Σλοβακία. Έχουν αυτοπεποίθηση και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι γιατί σίγουρα θα μας βάλουν δύσκολα. Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας, παίζουμε καλά, με αυτοπεποίθηση, πρέπει σίγουρα να αποφύγουμε τα μεγάλα λάθη και να σκεφτούμε και να επικεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι, πως θα παίξουμε στο δικό τους μισό. Προφανώς κρίνει αρκετά το παιχνίδι, παίζονται αρκετά και πόσο μεγάλη ευκαιρία έχουμε εάν κερδίσουμε την Πέμπτη. Αλλά πρέπει να σκεφτούμε μόνο και μόνο το παιχνίδι της Πέμπτης. Να μην σκεφτούμε κάτι άλλο που θα ακολουθήσει εάν κερδίσουμε. Πρώτα θέλω να πω στον κόσμο μας ότι ήταν εκπληκτικοί τόσο στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά και αυτοί που μας ακολούθησαν στα εκτός έδρας. Εκτιμάμε πολύ την υποστήριξη τους και ασφαλώς την χρειαζόμαστε και την Πέμπτη γιατί όταν είμαστε όλοι μαζί είμαστε και πιο δυνατοί», δήλωσε ο Αndoni Iraola.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X