ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ιραόλα: «Είμαι χαρούμενος για την απόφαση μου»

Στην ισπανική Mundo Deportivo παραχώρησε συνέντευξη ο προπονητής της ΑΕΚ..

Στην ισπανική Mundo Deportivo παραχώρησε συνέντευξη ο προπονητής της ΑΕΚ. Ο Άντονι Ιραόλα αναφέρθηκε στην πρώτη του εμπειρία ως τεχνικός, αλλά και στην ζωή του στην Κύπρο.

Για την εμπειρία του στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είναι ένας διαφορετικός ρόλος, πρώτη φορά προπονώ ομάδα και μέχρι τώρα όλα πάνε καλά. Καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λγικ που ήταν πολύ σημαντικό για το σύλλογο, ξεκινήσαμε αρκετά καλά. Για μένα είναι μία καινούργια εμπειρία, υπάρχουν όμως πολλοί Ισπανοί εδώ κάτω, είναι και οι Κύπριοι και οι ξένοι. Είναι κάτι καινούργιο, αλλά μαθαίνω σιγά - σιγά πολλά». 

Για την σκέψη του όταν του τηλεφώνησε ο Μουρίγιο: «Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να το σκεφτώ, ήταν όμως μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Ίσως ήρθε νωρίτερα απ' ότι το περίμενα, αλλά μέχρι στιγμής είναι χαρούμενος για την απόφαση μου». 

Για τους Ισπανούς Τόνιο και Μικέλ Γκονζάλεζ: «Για την ώρα έχουν παίξει σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Δίνουν, είμαι πολύ χαρούμενος από την απόδοση τους. Ο Τόνιο όμως ήξερε και την ομάδα σε σχέση με τον Μικέλ που ήταν κάτι καινούργιο για τον ίδιο.  Αλλά ενσωματώθηκε πολύ καλά στην ομάδα, ελπίζουμε να κάνουν καλή σεζόν. Είναι σημαντικοί παίκτες. Ο Μικέλ ήταν καλά στη Σαραγόσα, αλλά δεν είχε παίξει ξανά στο εξωτερικό και ήθελε να γνωρίζει κάτι διαφορετικό».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Δημοσίευμα για Ιγκόρ Σίλβα

ΑΕΚ: Δημοσίευμα για Ιγκόρ Σίλβα

Ο Πέδρο Μαρτίνς «έκοψε» τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ από την αποστολή εν όψει Πολωνίας στο πλαίσιο διεξαγωγής του βασικού σταδίου ...
 |  ΑΕΚ
X