ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δημητρίου: «Σεμνά, ταπεινά και προσγειωμένα»

«Φέτος θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να προκριθούμε στους ομίλους», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Σλοβακία, ενόψει του πρώτου αγώνα που θα δώσει με την Τρένσιντ. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΠΟΡ FM 95 τόνισε:

«Θα πάμε στην Σλοβακία όπως τους προηγούμενους αγώνες, σεμνά, ταπεινά και προσγειωμένα. Πάμε για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να οδηγήσουμε την υπόθεση πρόκριση στην Λάρνακα. Αυτός είναι ο στόχος μας στην Σλοβακία», είπε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Ξέρουμε πολύ καλά από πριν ότι μας περιμένει δύσκολο έργο. Είτε ήταν η Φέγενορντ αντίπαλος μας, είτε ή Τρένσιτ. Εδώ που βρισκόμαστε δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο. Ελπίζουμε να έχουμε την τύχη, που δεν είχαμε στα προηγούμενα δύο χρόνια και να πάρουμε την πρόκριση»

Για την σημασία της πρόκρισης: «Είναι το πιο κρίσιμο μέχρι το επόμενο. Διακυβεύεται η πρόκριση στους ομίλους, κάτι που προσπαθούμε να πετύχουμε τα τελευταία χρόνια και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε φέτος. Τα τελευταία δύο χρόνια φτάσαμε στα play off, αλλά δεν τα καταφέραμε και δεν το κρύβουμε ότι ιδικά πέρσι μας προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση ο αποκλεισμός με τον τρόπο που ήρθε. Φέτος, ελπίζουμε φέτος να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Με βάση την ενημέρωση που έχουμε είναι ότι από τις 25 του μήνα τίθεται σε εφαρμογή η νομοθεσία με την κάρτα φιλάθλου. Να μας δώσουν ακόμη λίγο χρόνο για να μπορούμε να ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες της λειτουργείας της κάρτας, αλλά και αν θα υπάρχει πιθανότητα να εξερεθεί για το παιχνίδι με την Τρένσιντ».

Για τον Λαμπάν: «Ουσιαστικά είναι πρόβλημα τραυματισμού. Την περίπτωση του χειρίζεται το ιατρικό μας επιτελείο».

Για τον κόσμο που θα ακολουθήσει την ομάδα: «Μερικές δεκάδες. Δεν ξέρουμε εάν έχουμε τον αριθμό που είχαμε στην Τσεχία, διότι είναι κάπως περίπλοκο να πας στην Ζίλινα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αυτή την στιγμή»

 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X