ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δημητρίου: «Πολύ βαρύ το όνομα το Ιραόλα»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΑΕΚ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Για την πρόσληψη στον πάγκο της ΑΕΚ του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Μπιλμπάο και της Εθνικής Ισπανίας, Άντονι Ιραόλα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Εδώ και λίγη ώρα έχουμε γυρίσει σελίδα. Ο Άντονι Ιραόλα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία για τα επόμενα δυο χρόνια. Είναι ένας από τους θρύλους της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στην Αμερική είχε αγωνιστεί με Αντρέα Πίρλο και Φρανκ Λάμπρτ. Ευχόμαστε να διαβιεί το ίδιο μονοπάτι επιτυχιών και ως προπονητής. Ευελπιστούμε να του δώσουμε την δυνατότητα να δείξει και έργο ως προπονητής και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα είμαστε όλοι στο πλευρό του για να έχει επιτυχημένη παρουσία. Είναι ένα πάρα πολύ βαρύ όνομα. Τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο νέος μας τεχνικός μας διευθυντής. Είναι η πρώτη απόφαση που φέρει τη σφραγίδα του Μουρίγιο».

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις τελευταίες μέρες του Ιούνη. Θα κάνουμε κάποιες προπονήσεις στην Κύπρο, θα γίνουν τα εργομετρικά και συνέχεια θα μεταβούμε στην Πολωνία.

Εμείς ξεκινάμε από τώρα το κτίσιμο της ομάδας για να πετύχουμε τους στόχους για την Ευρώπη και τις εγχώριες διοργανώσεις. Τα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα θα κλείνουν σιγά σιγά και θα ενημερώνουμε τον κόσμο. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ομάδα για να την βελτιώνουμε κάθε χρόνο».

Για το έντονο ισπανικό στοιχείο που υπάρχει στην ομάδα: «Μας βοηθάει πάρα πολύ. Ξεχωρίζουν με το επίπεδο της δουλειάς του. Με το που έρχονται στην ομάδα μπαίνουν κατευθείαν στο κλίμα και οι πλείστοι δεν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X