ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δημητρίου: «Είμαστε μια διαφορετική οικογένεια όπως λέει ο Ιμάνολ και του ευχόμαστε τα καλύτερα»

Ο Κυριάκος Δημητρίου στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Το κύπελλο ήρθε για την ΑΕΚ και ο τίτλος επισφράγισε μια τεράστια προσπάθεια των τελευταίων ετών. Το ζητούμενο όμως είναι να υπάρξει συνέχεια για την ομάδα της Λάρνακας. Αυτό ουσιαστικά απαιτεί μεταγραφές... διαφοράς και προσεγμένες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον Ιδιάκεθ: «Δώσαμε σαν αναμνηστικό δώρο στον προπονητή μας φανέλα με τα 100 παιχνίδια. Δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις ομάδες να εξαντλούν το συμβόλαιο του προπονητή τους. Ήταν μια κοινή απόφαση που πάρθηκε πριν τον τελικό. Μας ικανοποιεί που φεύγει με το τρόπαιο. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε και σαν προπονητή και σαν άνθρωπος. Μακάρι τα επόμενα χρόνια να πάνε όλα κατ’ ευχή για τον ίδιο. Του εύχομαι να τον δούμε και στον πάγκο της Σοσιεδάδ που είναι και το όνειρο του. Ήταν δυο χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας. Είμαστε μια διαφορετική οικογένεια όπως λέει και ίδιος ο Ιμάνολ και του ευχόμαστε τα καλύτερα»

Για τις απαιτήσεις απ’ τον διάδοχο: «Σε όλα τα πόστα οι απαιτήσεις είναι πολύ ψηλές. Είτε για τον Άντερ που πήρε τη θέση του Ρόκα, είτε στον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Ιδιάκεθ, είτε στους ποδοσφαιριστές»

Για το μεταγραφικό πλάνο: «Περιμένουμε την επιστροφή του Άντερ και θα τροχιοδρομηθούν εξελίξεις. Θεωρώ δεδομένο πως εκεί που υπήρξε και που θα υπάρξει αποχώρηση θα γίνουν και ανάλογες εξελίξεις»

Για τους τερματοφύλακες: «Είναι εβδομάδα που θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις. Ο κόσμος να περιμένει την επίσημη ενημέρωση»

Για την Ευρώπη: «Στα τελευταία χρόνια φθάνουμε κοντά αλλά δεν τα καταφέρνουμε. Μας πίκρανε πολύ η περασμένη σεζόν με τον τρόπο που ήρθε. Θα πάμε βήμα προς βήμα και θα διεκδικήσουμε την υπέρβαση»

Για το πρόγραμμα της ΑΕΚ: «Περίπου ένα μήνα πριν το πρώτο μας αγώνα θα ξεκινήσουμε δουλειά με προπονήσεις. Θα πάμε στο εξωτερικό. Όλα θα ανακοινωθούν στις επόμενες μέρες. Έχουμε περισσότερο καιρό σε σχέση με πέρυσι και θα το εκμεταλλευτούμε για να πετύχουμε βήμα προς βήμα»

Για τον κόσμο: «Η αλήθεια είναι πως δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο. Το χάρηκε με την ψυχή του. Είδαμε ένα ξέσπασμα χαράς. Πήγαμε στο ΑΕΚ Αρένα, πήγαμε στο σωματείο και μετά στο μακένζι. Το να βλέπεις μικρά παιδιά να κυκλοφορούν με την φανέλα της ΑΕΚ είναι χαρά. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε και θα προετοιμάσουμε την ομάδα στα θέματα του προγραμματισμού, έτσι θα κάνουμε και με τον κόσμο και τα διαρκείας»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X