ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δημητρίου: «Διαθέτουμε την ομάδα για να διεκδικήσομε τους στόχους μας»

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0...

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ. Ο Κυριάκος Δημητρίου αναφέρθηκε στα πακέτα εισιτηρίων ενόψει των τριών εντός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων, κάλεσε στον κόσμο να δώσει το παρών του, ενώ μίλησε και για την Αρένα.

Το αρχικό του σχόλιο: «Πάνω απ’ όλα αυτές τις μέρες είναι η Εθνική μας ομάδα, αν και το χθεσινό αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Ελπίζουμε την Κυριακή να είναι θετικό, καλέσαμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια. Ευχόμαστε να πετύχει την διάκριση. Από χθες ενημερώσαμε για τα καλά τον κόσμο για τα πακέτα των ευρωπαϊκών μας αγώνων. Έχουμε προσπαθήσει να βοηθήσουμε τον κόσμο να έρθει, γι’ αυτό και βγάλαμε πακέτα στα 30 ευρώ».

Αν θα ετοιμαστούν και πακέτα για το εξωτερικό: «Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ενημερώσουμε. Προκύπτει ενδιαφέρον και για τα 3 εκτός έδρας παιχνίδια. Ο κόσμος πρέπει να μας στηρίξει στα τρία εντός έδρας. Επιβραβεύσαμε και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Να μας στηρίξει όπως έγινε και στον τελικό κυπέλλου. Είναι τρία ιστορικά παιχνίδια και ότι πετυχαίνουμε, το πετυχαίνουμε με τον κόσμο».

Για τα έργα στα αποδυτήρια και στα επόμενα έργα στο ΑΕΚ Αρένα: «Συνεχίζονται κανονικά τα έργα. Σχεδόν είμαστε έτοιμοι, ίσως και στον επόμενο μήνα, να ολοκληρώσουμε τα έργα κάτω από την δυτική, στον χώρο στάθμευσης, στα αποδυτήρια και στον χώρο διασκέψεων. Η προσπάθεια είναι να προχωράμε κανονικά και όσο πιο σύντομα γίνεται να ολοκληρώσουμε τα έργα στα επίσημα θεωρεία».

Για τους φοιτητές αν δικαιούνται μαθητικά: «Φοιτητές και στρατιώτες δικαιούνται μαθητικά».

Αν θα είναι έτοιμο το Αρένα τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Αυτό θα προσπαθήσουμε. Έχουμε ακόμη δουλειά, απαιτούνται και οι οικονομικοί πόροι. Ελπίζουμε πως το χρόνου τέτοιο καιρό θα κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο για να δώσει το παρών του σε παιχνίδια ομίλων στην Αρένα».

Για την φετινή ΑΕΚ και το γεγονός πως οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν χαμηλά την ομάδα της Λάρνακας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την έναρξη της σεζόν και θα επιδιώξουμε να μπούμε με το δεξί. Να έχουμε μια καλή σεζόν, κοιτάζουμε την δική μας ομάδα. Σεμνά, ταπεινά και προσγειωμένα. Έχουμε αποδείξει πως διαθέτουμε την ομάδα για να διεκδικήσομε τους στόχους μας μέχρι τέλους. Είμαστε ικανοποιημένοι που κάναμε την υπέρβαση στην Ευρώπη, μας ενδιαφέρει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Αλλά και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους αντιπάλους στους ομίλους: «Η μελέτη άρχισε μόλις μάθαμε τους αντιπάλους, και συνεχίζεται. Δεν θα αρκεστούμε στην συμμετοχή, σίγουρα είναι μια ιστορική συμμετοχή. Όμως βήμα με βήμα για το καλύτερο δυνατό. Αντιμετωπίζουμε τρεις δυνατές ομάδες. δεν είναι εύκολο το έργο μας, όμως θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Από σήμερα μέχρι την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές παίρνουν ανάσες. Είναι δεδομένο πως ο Απόστολος Γιάννου δεν υπολογίζεται. Θα δούμε τους ποδοσφαιριστές που θα επιστρέψουν ώστε να δούμε τις επιλογές για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα».

Αν υπάρχει βάθος ενόψει των πολλών αγώνων: «Πιστεύουμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές έβαλαν την ομάδα στους ομίλους. Τώρα υπάρχουν αντοχές, όμως στη συνέχεια θα χρειαστούν περισσότερες για να ανταποκριθούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X