ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Ζητούμενο η ομαλή προσγείωση

Το σκηνικό θα μεταφερθεί εντός συνόρων στα μέσα Σεπτεμβρίου

Κυριάκος Τοφή

Η αγωνιστική συνέπεια που επέδειξε η ΑΕΚ στα πρώτα στάδια της φετινής σεζόν, της επέτρεψε δια μέσου ενός μονοπατιού με έξι σταθμούς, να φτάσει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε συνδυασμό με την κατάκτηση του κυπέλλου τον περασμένο Μάιο, δημιουργείται ένα ισχυρό μομέντουμ και μια σπουδαία προοπτική για τους κιτρινοπράσινους, οι οποίοι βάση διακρίσεων, διανύουν την καλύτερη περίοδο της ιστορίας τους.

Η απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων το προηγούμενο Σαββατοκυρίακο σε συνδυασμό με τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής, δημιουργούν ένα μεγάλο κενό που φτάνει τις δεκαπέντε ημέρες.

Από τη μια πλευρά οι ποδοσφαιριστές του Άντονι Ιραόλα χρειάζονται χρόνο για ανάσες αλλά και να πανηγυρίσουν το επίτευγμά τους, ωστόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος της αλλοίωσης της εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης που έφερε την υπέρβαση.

Ο Βάσκος τεχνικός έχει ήδη κερδίσει το σεβασμό των φίλων της ΑΕΚ, ωστόσο με έξι παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων να προστίθενται στο αγωνιστικό ημερολόγιο, θα χρειαστεί να δώσει έμφαση στη διαχείριση του ρόστερ. Κάτι τέτοιο θα πράξει και πολύ σύντομα μιας και στις 15 Σεπτεμβρίου οι Λαρνακείς θα φιλοξενηθούν από τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία φρόντισε να στείλει απειλητικά μηνύματα στο «Τάσος Μάρκου», φιλοδορώντας με πέντε γκολ την τοπική ΕΝΠ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X