ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Το πάθημα να γίνει μάθημα...

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η λευκή ισοπαλία στο Τσίρειο σαφώς και δεν αποτελεί θετικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ. Όταν ο στόχος σου είναι το πρωτάθλημα, τότε κάθε απώλεια είναι σημαντική είτε αυτή προέρχεται από ντέρμπι με την ΑΕΛ, είτε αυτή έρχεται σε παιχνίδι με τον Ερμή.

Στο σημερινό παιχνίδι η ΑΕΚ δεν μπήκε όπως θα έπρεπε. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να παίξει το γνωστό της ποδόσφαιρο. Βέβαια η αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ ήταν αυτή που έπρεπε και έτσι έκανε το passing game δύσκολο. Το αποτέλεσμα ήταν να ψάχνουν συνεχώς με μπαλιές τον Φλοριάν. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ. Έπρεπε να βρει τον τρόπο να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, κάτι που δεν έκανε ποτέ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί η ΑΕΚ να ήταν ελαφρώς καλύτερη, όμως αντίθετα η ΑΕΛ απείλησε με τέρμα.

Δικαιολογίες για την εικόνα αυτή υπάρχουν πολλές. Είναι η κούραση, είναι ο αντίπαλος, είναι το ψυχολογικό βάρος για μια ομάδα που ξεκίνησε αρχές Ιουλίου τις επίσημες της υποχρεώσεις. Βέβαια όλα αυτά όπως είπαμε και πιο πριν είναι δικαιολογίες και για μια επίδοξη πρωταθλήτρια δεν χωράνε δικαιολογίες.

Η ΑΕΚ έχει ως στόχο το πρωτάθλημα και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να φεύγει με το τρίποντο. Οτιδήποτε λιγότερο είναι αποτυχία και ως τέτοια πρέπει να εκλάβουν το σημερινό παιχνίδι. Αν δεν το κάνουν αυτό τότε η ΑΕΚ θα το πληρώσει στο τέλος και θα χάσει το στόχο της. Έτσι κάποτε ένα στραβό αποτέλεσμα ή καλύτερα δυο συνεχόμενα στραβά αποτελέσματα μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά. Αυτό πρέπει να συμβεί και στην ΑΕΚ, το πάθημα να γίνει μάθημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X