ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Το ντέρμπι και το διπλό ταμπλό

Η επανέναρξη της δράσης θα φέρει τρεις αγώνες σε ένα δεκαήμερο

Κυριάκος Τοφή

Με άλλη μια κρίσιμη καμπή του φετινού πρωταθλήματος να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, ο Άντονι Ιραόλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται μιας και τόσο ο Ζουάν Τομάς, όσο και ο Νάτσο Κάσες, έχουν επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμανσης, ξεπερνώντας τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν. Σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, ο Βάσκος τεχνικός θα δει επίσης τον Θωμά Ιωάννου να επιστρέφει μετά από τιμωρία μιας αγωνιστικής ενώ δεν προέκυψε κάποια άλλη απώλεια από το πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στην Αλκή Ορόκλινη.

Η επιστροφή στη δράση θα φέρει τους περσινούς κυπελλούχους να υποδέχονται τους περσινούς πρωταθλητές, με τους οποίους μονομάχησαν την τελευταία τριετία για τους εγχώριους τίτλους. Για μια ομάδα που ψάχνει τη διεκδίκηση της κορυφής της βαθμολογίας, οι αναμετρήσεις απέναντι στην ομάδα που και γνωρίζει και υλοποιεί επιτυχημένη συνταγή τα τελευταία χρόνια, έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, ιδιαίτερα από τη στιγμή που γίνονται στην «ΑΕΚ Αρένα».

Διαβάστε επίσης: Ψάχνοντας δεκαπέντε γκολ για το ρεκόρ

Η ήττα από την ΑΕΛ ήταν μόλις η τέταρτη από τις 17 Οκτωβρίου 2016 και έπειτα, ημερομηνία κατά την οποίαν οι Λαρνακείς μετακόμισαν στην νέα τους έδρα. Η επιστροφή στις επιτυχίες αποτελεί αυτοσκοπό μιας και η διαφορά των έξι βαθμών από την κορυφή μπορεί να εκμηδενιστεί με επιτυχίες στους δύο αγώνες στους οποίους οι κιτρινοπράσινοι έχουν στο χέρι.

Κοιτώντας και λίγο πιο μακριά, στο πίσω μέρος του μυαλού είναι και το έκτο και τελευταίο ταξίδι της σεζόν καθώς στα τέλη Νοεμβρίου η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να κρατήσει τη σημαία ψηλά στη Ζυρίχη, χωρίς να έχει οποιοδήποτε βαθμολογικό κίνητρο απέναντισ την ομώνυμη ομάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Δείγμα βάθους και θέλησης

ΑΕΚ: Δείγμα βάθους και θέλησης

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει το δικαίωμα στη συντριπτική πλειοψηφία των τραυματιών να επαναδραστηριοποιηθούν
Κυριάκος Τοφή
 |  ΑΕΚ
X