ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

AEK: Το (επαναλαμβανόμενο) παράπονο του προέδρου

Οι «επιδόσεις» εντός και εκτός γηπέδου δεν συμπίπτουν κατά τον Άντρο Καραπατάκη

Κυριάκος Τοφή

Ενδιαφέρουσες ήταν οι τοποθετήσεις του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ στην εκπομπή «Super Sport Arena» στην οποίαν φιλοξενήθηκε χθες το βράδυ (13/11). Ο Άντρος Καραπατάκης αναφέρθηκε και σε θέματα που άπτονται του αγωνιστικού σκέλους όπως στο ισπανικό δίδυμο των Τσάβι Ρόκα και Ιμανόλ Ιδιακέθ, αλλά και σε θέματα εξωαγωνιστικά, όπως την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Ο πρόεδρος των κιτρινοπράσινων επανέλαβε ουσιαστικά τον εαυτό του, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η εικόνα στις κερκίδες δεν είναι ανάλογη μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Σε παλαιότερή του αναφορά, ο Άντρος Καραπατάκης επιστράτευσε τη γλώσσα των αριθμών για να αναφερθεί στις έξι χιλιάδες που παρακολούθησαν τον πρώτο αγώνα στην «Αρένα», ωστόσο αυτό δεν ήταν παρά η εξαίρεση στον αγώνα.

h ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ εξακολουθεί να επιβαίνει στο τρένο του πρωταθλητισμού

Μπορεί από την περσινή εκδοχή της ΑΕΚ να έλειψε η σταθερότητα ιδιαίτερα μέσα στο 2017 ωστόσο οι πιθανότητες κατάκτησης της πρωτιάς συντηρήθηκαν μέχρι το φινάλε του μαραθωνίου. Φέτος μπορεί να υπήρξε απογόητευση από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια, ωστόσο η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ εξακολουθεί να επιβαίνει στο τρένο του πρωταθλητισμού.

Ελαφρυντικά δεν υπάρχουν σε μια χρονιά που οι Λαρνακείς έχουν αναπτύξει νωρίς δυναμική ώστε να κατακτήσουν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, έχοντας ήδη καταφέρει να ξεπεράσουν μια μίνι κρίση στα μέσα του πρώτου γύρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση