ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Το 2018-19 έχει φτάσει

Ο Τσάβι Ρόκα δεν αλλάζει τακτική και λογική στο χτίσιμο της ομάδας

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Δεν είναι και το καλύτερο δυνατό κλίμα στην ΑΕΚ αυτό με το οποίο μπαίνει στις γιορτές, αφού ήρθαν σερί ισοπαλίες που κανείς δεν ήθελε. Όμως αυτό που βγαίνει μέσα από την ομάδα είναι πως δεν πτοούνται και με υπομονή θα περιμένουν την ομάδα να αντιδράσει στα παιχνίδια με τις δυο ομάδες της Αμμοχώστου.

Παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, υπάρχει στο πλάνο και το χτίσιμο της ομάδας της νέας σεζόν με τον Τσάβι Ρόκα να είναι ήδη στα μισά τουλάχιστον. Ήδη χάρισε συμβόλαια και μια θέση στο ρόστερ του 2018-19 σε έξι ποδοσφαιριστές. Με τη σειρά που ανακοινώθηκαν οι παίκτες αυτοί είναι οι Φλοριάν, Τρίσκο, Τέτε, Μουρίγιο, Ακοράν και Μοισόφ.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του περασμένου Μαίου, συμβόλαιο ως το 2019 διατηρούν οι Λαμπάν, Χέφελ και ο Τομάς. Του Τομάς είναι +1 όμως, ενώ τονίζουμε πως ο Χέφελ θα είναι και του χρόνου παίκτης καταλόγου Β.

Συμβόλαιο για δυο χρόνια υπέγραψε το Καλοκαίρι και ο Νάτσο Κάσες, με τον αριθμό να φτάνει στους εννιά από τους 15 που δικαιούται μια ομάδα για κατάλογο Α’.

Λαρένα, Χουάν Πάμπλο, Καταλά, Τρουγιόλς, Μπόλιεβιτς έχουν συμβόλαιο ως το 2018 ενώ για ένα χρόνο υπέγραψε και ο Νέλσον. Υπάρχουν ακόμα και η περίπτωση Καρλς Σορία με τον τελευταίο να έχει συμβόλαιο 2+1 και θα είναι και του χρόνου καταλόγου Β παίκτης. Μαλόκου και Πάνκοφ είναι δανεικοί στην ομάδα.

Οι αναφορές μας αυτές έχουν να κάνουν μόνο με τους ξένους. Στους Κύπριους, συμβόλαιο που λήγει είχε και ο Εγγλέζου που ήδη έφυγε και ο Γιωργαλλίδης που εκκρεμεί. Ο Μυτίδης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 αλλά είναι αυτή τη στιγμή δανεικός στην Κέρκυρα.

Τέλος ο Αντωνιάδης έχει και για του χρόνου με δικαίωμα και για το 2019-20, ενώ μόνο για του χρόνου έχει ο Ονησίφορος Ρουσιάς.

Συνοπτικά η κατάσταση με βάση του τι ισχύει αυτή τη στιγμή:

Κλειστό για το 2018-19

Φλοριάν, Τρισκόφσκι, Τέτε, Μουρίγιο, Ακοράν, Μοίσοφ, Κάσες, Λαμπάν, Χέφελ, Σορία, Αντωνιάδης, Ρουσιάς, Μυτίδης(είναι δανεικός)

Δικαίωμα στην ΑΕΚ για ανανέωση

Τομάς

Συμβόλαιο μέχρι τον Μάη του 2018

Χουάν Πάμπλό, Λαρένα, Τρουγιόλς, Μπόλιεβιτς, Καταλά, Νέλσον, Γιωργαλλίδης

Δανεικοί

Μαλόκου, Πάνκοφ

 Υ.Γ.: Το κείμενο αυτό αφορά στους ποδοσφαιριστές. Σαφώς και είναι καθοριστικής σημασίας και το γεγονός πως τελειώνει το συμβόλαιο του Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Υ.Γ.1: Συμμετοχή φέτος με τη φανέλα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα έκανε και ο Χαραλαμπίδης που ως γνωστό έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X