ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Θα μετρήσει η άποψη του προπονητή

Ο Αντόνιο Ιραόλα θα πάρει θέση για ποδοσφαιριστές που το μέλλον τους είναι αβέβαιο

Κυριάκος Τοφή

Η απουσία ανακοινώσεων που να αφορούν μεν την κάλυψη των κενών που έχουν δημιουργηθεί από τις αποχωρήσεις, αφετέρου την ποιοτική και ποσοτική ενδυνάμωση του ρόστερ της ΑΕΚ, είναι λογικό να δημιουργεί προβληματισμό και σκεπτικισμό στις τάξεις των φίλων των κυπελλούχων. Η πόρτα της εξόδου άνοιξε και από αυτήν πέρασαν οι Κολίνας, Γιωργαλλίδης, Μαλόκου, Πάνκοφ και Νέλσον, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι η πεντάδα αυτή δεν θα είναι η μόνη που δεν θα φορέσει την κιτρινοπράσινη φανέλα τη νέα σεζόν.

Ασφαλέστατα η κατάκτηση του κυπέλλου και οι δύο σερί πορείες μέχρι το τελευταίο σκαλοπάτι πριν την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έχουν αυξήσει της προσδοκίες των φίλων της ομάδας στη Λάρνακα και απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί ώστε να επιτευχθεί η ενδυνάμωση την μετά Τσάβι Ρόκα εποχή. Ο Βίνσεντ Λαμπάν αλλά και ο Ζουάν Τομάς διατηρούν συμβόλαιο και τη νέα χρονιά ωστόσο τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούν να θεωρούνται σίγουροι για το πλάνο που εκπονεί ο Άντερ Μουρίγιο, όσο και αν υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο με τον Γάλλο και τον Ισπανό.

Σε περιπτώσεις σαν κι αυτές, ο λόγος του Αντόνιο Ιραόλα θα μετρήσει, με τον Βάσκο τεχνικό να μην έχει την ξεκάθαρη εικόνα για το υλικό της ομάδας, αλλά να προσπαθεί να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές μέσω βίντεο αλλά και συστάσεων από τα μέλη της προπονητικής ομάδας που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Άλλωστε είναι αυτός που θα κληθεί να κάνει τις κινήσεις στην προπονητική σκακιέρα κατά τη διάρκεια της σεζόν και αυτός που θα διαχειριστεί το ρόστερ που θα του παραδώσει ο συμπατριώτης του τεχνικός διευθυντής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X