ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Συμβόλαιο σε Τούμπα!

Ο νεαρός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ γνωστοποίησε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου από τον νεαρό Ιωακείμ Τούμπα. Ο νεαρός τερματοφύλακας μάλιστα μίλησε και στην κάμερα της ομάδας και τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. 

Αναλυτικά:

Υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με Ιωακείμ Τούμπα

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία και τις υπογραφές του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό τερματοφύλακα Ιωακείμ Τούμπα.

Το γεγονός ότι ο νεαρός προέρχεται από τις Ακαδημίες μας γεμίζει με περηφάνια και ελπίζουμε το παράδειγμα του να ακολουθήσουν στο μέλλον και άλλοι ποδοσφαιριστές.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει το πρώτο μου συμβόλαιο με την ΑΕΚ Λάρνακας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου που με βοήθησαν και ειδικότερα τον προπονητή τερματοφύλακων κύριο Γιώργο Παπασάββα. Ευχαριστώ αυτούς που με πίστεψαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Σίγουρα για κάποιον της ηλικίας μου είναι μεγάλο επίτευγμα να βρίσκεται για 3η φορά εδώ στην Πολωνία και να προπονείται με αυτούς τους παίκτες μεγάλης ποιότητας. Κάνουμε μία αρκετά σκληρή δουλειά και ελπίζω να ανταμειφθούμε και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Toύμπας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X