ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Ψάχνοντας τον αδύναμο κρίκο

Η απόκτηση ποδοσφαιριστή καταλόγου άλφα, προϋποθέτει την αποχώρηση μονάδας στο υφιστάμενο ρόστερ

Κυριάκος Τοφή

Το τέλος του 2017 δεν συνοδεύτηκε από τις ιδανικές εμφανίσεις και την ιδανική βαθμολογική συγκομιδή για την ΑΕΚ και το γεγονός αυτό ανάγκασε τον Τσάβι Ρόκα να επανεξετάσει το κεφάλαιο «ενίσχυση». Παρόλο που μέχρι και πριν δύο εβδομάδας, οι κιτρινοπράσινοι δήλωναν ότι θα προέκυπτε μεταγραφή μόνο σε εξαιρετική περίπτωση, πλέον το ανακάτεμα της τράπουλας φαντάζει επιβεβλημένο ώστε η ομάδα να αποκτήσει αντοχές για την τελική αντεπίθεση.

Απέναντι σε Ερμή οι Λαρνακείς είδαν κάποιες ρεζέρβες να μην στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, ενώ απέναντι σε ΑΕΛ είδαν βασικές μονάδες να παρουσιάζονται καταπονημένες. Με 25 επίσημους αγώνες στα πόδια τους έχοντας υπόψη και το φετινό ευρωπαϊκό οδοιπορικό της ομάδας της Λάρνακας, σαφώς και είναι φυσιολογικό να απαιτούνται ανάσες, έχοντας μάλιστα υπόψη και την περσινή αδυναμία για ένα δυναμικό ντεμαράζ τίτλου.

Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι παρουσιάζεται και κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μιας και δύσκολα εντοπίζεται ποδοσφαιριστής καταλόγου βήτα που μπορεί να χαρακτηριστεί αδύναμος κρίκος. Ουσιαστικά οι περιπτώσεις που μπορούν να κριθούν ότι δεν έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων είναι δύο και αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή.

Ούτε ο Νάτσο Κάσες, ούτε ο Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς κατάφεραν είτε να διακριθούν, είτε να διεκδικήσουν σεβαστό χρόνο συμμετοχής και τη δεδομένη στιγμή είναι οι μονάδες με την λιγότερη προσφορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X