ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Πρώτη ευκαιρία εξιλέωσης

Απαντήσεις στο γήπεδο καλούνται να δώσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Κυριάκος Τοφή

Η μεσοβδόμαδη απώλεια απέναντι στην Ομόνοια μένει στο παρελθόν με τον Ιμανόλ Ιδιακέθ να στρέφει την ακίδα στον απογευματινό αγώνα στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή». Η πρώτη ευκαιρία για μερική εξιλέωση παρουσιάζεται για τους κιτρινοπράσινους, την ίδια ώρα που τα πρώτα μουρμουρητά έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Ο Ισπανός τεχνικός ενδεχομένως να προβεί σε ανακάτεμα της τράπουλας με την επιστράτευση κάποιων ποδοσφαιριστών με μειωμένο χρόνο συμμετοχής, ανάλογα βέβαια και με τις εξελίξεις στο μέτωπο των τραυματιών. Τολεμές και Τρισκόφσκι μπορεί να μην βρίσκονται στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας αλλά τουλάχιστον ένας εκ των δύο, αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης.

Ο Ισπανός τεχνικός ενδεχομένως να προβεί σε ανακάτεμα της τράπουλας

Ορισμένες μονάδες οι οποίες αγωνίζονται ανελλειπώς για μια τριετία φαίνεται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα κατανομής δυνάμεων όπως οι Τέτε και Λαρένα, ωστόσο στο παρών στάδιο μάλλον θα κληθούν να σφίξουν τα δόντια. Επιστροφή στο αρχικό σχήμα αναμένεται για τον έμπειρο και παθιασμένο Λαμπάν μιας και ο Τρουγιόλς συμπεριλαμβάνεται στο ιατρικό δελτίο, μη μπορώντας να ολοκληρώσει τον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια.

Αρκετά πιθανή φαντάζει και η επιστράτευση του Καταλά, με τον αρχηγό της ομάδας της Λάρνακας να υποχωρεί στον πάγκο στους τελευταίους δύο αγώνες, με τον Αντωνιάδη να συνθέτει την αμυντική τριάδα με τους Μόισοφ και Μουρίγιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση