ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

AEK: Νέα δυναμική με Νέλσον

Ο 34χρονος ακραίος αμυντικός αποτελεί τον αντικαταστάτη του Χουάνμα Ορτίθ

Κυριάκος Τοφή

Πειραματισμοί τέλος για τον Ιμανόλ Ιδιακέθ τουλάχιστον για το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί όπου ο μεταγραφικός σχεδιασμός ήρθε να εξοπλίσει το ρόστερ με άλλη μια λύση η οποία είναι σαφώς πιο έμπειρη. Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, φανέλα βασικού ως αντικαταστάτης του παραγκωνισμένου Χουάνμα Ορτίθ πήρε ο Κάρλες Σορία, με τον νεαρό Ισπανό να δείχνει ενθουσιασμό και ταχύτητα, ωστόσο σε αυτή τη σειρά παιχνιδιών, απαιτείται το κάτι περισσότερο.

Ο ερχομός λοιπόν του Νέλσον Μάρκος αποτελεί μια κίνηση ουσίας που λύνει τα χέρια του προπονητή, ο οποίος αναζήτησε λύσεις εκ των έσω, επιστρατεύοντας ως ακραίο αμυντικό ακόμα και τον Έκτορ Χέφελ, με τον Ολλανδό να αποτελεί βεβαίως μια πολύτιμη μονάδα στη μεσαία γραμμή. Από τη διαδικασία αυτή πέρασε και ο Τρουγιόλς με τον συμπατριώτη του Χάβι Ρόκα να αποτελεί ένα εργαλείο και μια επιλογή για περισσότερες από μια θέσεις, ωστόσο το δεξί άκρο είναι μια τέτοια κατάσταση που απαιτούσε κάτι πιο μόνιμο.

Κουβαλώντας εμπειρίες από τις πρώτες κατηγορίας της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας, ο 34χρονος Νέλσον έρχεται να διεκδικήσει και εν τέλει να πάρει φανέλα βασικού, γεγονός το οποίο δεν αποκλείεται να παρατηρηθεί στις διπλές αναμετρήσεις με την Βικτόρια Πλζεν. Από τη μια ο Ιμανόλ Ιδιακέθ κρίνεται ένας δίκαιος προπονητής του οποίου η εμπιστοσύνη δεν κερδίζεται με εύκολο τρόπο, αλλά από την άλλη το όνομα και οι παραστάσεις του Πορτογάλου, μπορούν να τον μπάσουν άμεσα στο αρχικό σχήμα, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Πέμπτη.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X