ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Με τη δύναμη της πείρας

Η σοβαρότητα, η προσήλωση και η συγκέντρωση στον στόχο είναι λέξεις που επιβάλλεται να έχεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος φαίνεται πως έχουν παρέλθει για την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας βαδίζει σε μονοπάτι πρόκρισης μετά το ισόπαλο χθεσινό 1-1 που μπορεί να μην έφερε από χθες την πρόκριση, έδειξε όμως στοιχεία μεγάλης αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα που θα φέρει τη πρόκριση στην Αρένα.

Η σοβαρότητα, η προσήλωση και η συγκέντρωση στον στόχο είναι λέξεις που επιβάλλεται να έχεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ φαίνεται πως αυτές τις λέξεις τις έχει εμπεδώσει για τα καλά και αυτά τα στοιχεία φαίνονται(και με το παραπάνω). Καθαρά αγωνιστικά σε ελάχιστες περιπτώσεις ένιωσα χθες πως οι Λαρνακείς έπαιζαν εκτός έδρας.

Το χθεσινό βήμα ήταν γεμάτο για μια ΑΕΚ που μεγαλώνει!

Η ΑΕΚ είχε αυτοσυγκέντρωση που μπορεί μεν να μην φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο, αποτυπώθηκε δε στο δεύτερο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όταν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δέχεσαι γκολ και μέσα σε 5 λεπτά απαντάς με δικό σου γκολ...ουσιαστικά τους κόβεις τα φτερά. Αυτό έγινε χθες. Λαρενα και Χέφελ μοίραζαν συνεχώς με τον πρώτο να είναι μαέστρος και πλέον να βρίσκει τρεξίματα απ όλους στον περίγυρο (Τρισκοφσκι, Χεφελ, Ακοραν και Γιάννου).

Άτυχος και άστοχος ο Τέτε στο ξεκίνημα, κάτι που σε μεγάλο βαθμό δεν στοίχισε, εξαιρετικά τα χτυπήματα και σουτ του Χέφελ που στάθηκε άτυχος στο δοκάρι του 23ου λεπτού, και άριστη διαχείριση από τον Ιραόλα που σε ελάχιστες περιπτώσεις αναγκάστηκε να φωνάξει από την κερκίδα στους βοηθούς του. Ο Ζαν Λουκ δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει με την ταχύτητα και το κράτημα μπάλας και ο Φλοριαν με τη πάροδο του χρόνου θα βάζει δυσκολότερα στον Βάσκο για την κατάρτιση 11αδας.

Όλα αυτα τα δεδομένα ενισχύουν την εντύπωση ότι η ΑΕΚ ανέκτησε χθες βράδυ το μεγάλο προβάδισμα. Λίγο η αποθέωση από τον Μονίζ (προπονητής Τρεντσιν) λίγο οι παραδοχές και οι εκφράσεις των Σλοβάκων , δίνουν την εντύπωση πως το χθεσινό βήμα ήταν γεμάτο για μια ΑΕΚ που μεγαλώνει!

Αποστολή στη Σλοβακία: Άρης Κυριάκου

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: «Football is for everyone» (vid)

ΑΕΚ: «Football is for everyone» (vid)

Ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρική υπόθεση; Στη ΑΕΚ θέλουν να είναι και γυναικεία…
24sports team
 |  ΑΕΚ
X