ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Η εσωτερική μεταγραφή και οι επιστροφές

Ο Βίνσεντ Λαμπάν βρίσκεται επιτέλους στη φαρέτρα του Άντονι Ιραόλα

Κυριάκος Τοφή

Το όνομά του συζητήθηκε έντονα το περασμένο καλοκαίρι, όχι όμως για τις επιδόσεις του εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά αποκλειστικά για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να ήταν διαθέσιμος κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού οδοιπορικού της ΑΕΚ. Ο Βίνσεντ Λαμπάν ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα ωστόσο η 29η Οκτωβρίου έφερε τη λύτρωσή του με την επιστροφή στην ενεργό δράση, παίρνοντας λίγα λεπτά συμμετοχής στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ανόρθωση.

Ο Γάλλος μέσος προερχόταν από μια σεζόν με πέραν των δύο χιλιάδων αγωνιστικών λεπτών και ενώ προς το τέλος του μαραθωνίου, δημιουργήθηκε πρόβλημα με μόλυνση που ταλαιπώρησε τον οργανισμό του. Η συμμετοχή του στην προσπάθεια της ΑΕΚ για επιστροφή στους τίτλους ήταν δεδομένη ωστόσο δεν μπόρεσε να χαρεί μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου με τους συμπαίκτες του, γεγονός που τον πλήγωσε.

Η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη παρά το γεγονός ότι βαδίζει στο 34ο έτος της ηλικίας του, αγωνιζόμενος μάλιστα σε μια θέση στην οποίαν υπάρχουν μεν οι επιλογές στο κιτρινοπράσινο ρόστερ, ωστόσο καταγράφονται αρκετοί τραυματισμοί. Αν στην εξίσωση προστεθεί η επιστροφή τόσο του Νάτσο Κάσες, όσο και του Ζουάν Τομάς, τότε σε συνάρτηση με τους Έκτορ Χέφελ, Χόρχε Λαρένα και Φακούντο Γκαρσία, το πλάνο του Άντονι Ιραόλα ισχυροποιείται.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των κιτρινοπράσινων εκτός συνόρων φτάνουν στο τέλος τους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το ενδιαφέρον ατονίζει μιας και η προσπάθεια προάσπισης των κεκτημένων στο θεσμό του κυπέλλου, θα ξεκινήσει σύντομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση