ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Γνωρίζει που προσγειώθηκε

Μετρημένος ήταν στις πρώτες του δηλώσεις ο Αντόνιο Ιραόλα

Κυριάκος Τοφή

Ο Αντόνιο Ιραόλα συστήθηκε χθες (18/6) στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και οι πρώτες του δηλώσεις έχουν ιδιαίτερα σημασία ώστε να εξακριβωθεί το αν γνωρίζει την ομάδα την οποίαν θα προπονεί αλλά και τις απαιτήσεις της διοίκησης και του κόσμου. Αναμφίβολα ο Βάσκος θα βιώσει για πρώτη φορά το τι εστί προπονητής ομάδας, δηλώνοντας ότι οι εμπειρίες του σαν ποδοσφαιριστής, θα του χρησιμεύσουν ώστε να γίνει ένας καλός καθοδηγητής.

Η διατήρηση της ανοδικής πορείας αλλά και η υπεράσπιση των κεκτημένων αποτελούν το γενικό πλάνο και το γενικό στόχο του εκλεκτού του Άντερ Μουρίγιο για τη θέση του προπονητή, με πρώτη πρόκληση το Γιουρόπα Λιγκ. Η προσοχή του Βάσκου είναι στραμμένη στην κληρωτίδα της ΟΥΕΦΑ στις 20 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποίαν θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη, ανεπίσημη, συγκέντρωση στο γήπεδο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αθλέτικ Μπιλμπάο ανέφερε εμμέσως πλην σαφώς ότι το αγωνιστικό πλάνο της τελευταίας τετραετίας θα παραμείνει αναλλοίωτο, μιας και αυτό ήταν που έφερε την μονιμοποίηση της ΑΕΚ στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου, αλλά και το διπλό φλερτ με την επιστροφή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ζητούμενο πλέον για τον Βάσκο είναι η μελέτη του ρόστερ από κοντά, μέσω των προπονήσεων, οι οποίες ενδέχεται να φέρουν εξελίξεις στο μεταγραφικό σκηνικό και κυρίως ως προς το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X