ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

AEK: Ευθύνη αλλά και ευκαιρία για Γιάννου

Ο τραυματισμός του Τολεμές αναγκάζει τον Ελλαδίτη να ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας του

Κυριάκος Τοφή

Ο παροπλισμός του Φλοριάν Τολεμές ήρθε να προστεθεί στην ήττα από τον Απόλλων στη Λεμεσό και να καταστήσει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η απώλεια του πιο παραγωγικού και συνάμα πιο ποιοτικού ποδοσφαιριστή που έχει στη διάθεσή του ο Ιμανόλ Ιδιακέθ για τουλάχιστον ένα μήνα, είναι πλήγμα και μάλιστα μεγάλο.

Βέβαια για όσο διάστημα απουσιάσει ο Γάλλος επιθετικός, τη διαφορά θα κληθούν να κάνουν οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα στη γραμμή κρούσης, ο Αποστόλης Γιάννου αναμένεται ν τραβήξει κουπί. Άλλωστε οι προσπάθειες που έγιναν για να πειστεί ο Ελλαδίτης επιθετικός να έρθει στην Κύπρο και το κασέ του είναι τέτοιο που δημιουργούν προσδοκιές και σαφέστατα υποδηλώνουν ποδοσφαιριστή που προορίζεται για να πάρει φανέλα βασικού.

Ο πρώην επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει ενενηντάλεπτο στα πόδια του στον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη, ο οποίος είναι τυπικής διαδικασίας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το κατά πόσο πλαισιωθεί από τον Ιβάν Τρισκόφσκι ή αν ο Γιάννου αποτελέσει τον μοναδικό κεντρικό επιθετικό, καθώς η απώλεια Τολεμές περιορίζει και τις εναλλακτικές λύσεις.

Ο Ελλαδίτης καλείται να διαδραματίσει τον ρόλο που έπαιξε ο Γάλλος πέρσι τέτοια περίοδο, ερχόμενος για να πάρει φανέλα βασικού και να συνεισφέρει τόσο με γκολ όσο και με άνοιγμα διαδρόμων για τους συμποδοσφαιριστές του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X