ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Αναρρίχηση μετά από ένα μήνα

Την ευκαιρία να ανεβεί στο τρίτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας έχει η ομάδα της Λάρνακας

Κυριάκος Τοφή

Η ήττα της 11ης Φεβρουαρίου από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, ανάγκασε την ΑΕΚ όχι μόνο να οπισθοχωρήσει στο τέταρτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, αλλά και να δει τις πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος, να μηδενίζονται. Εδώ και ένα μήνα, η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ δεν έχει καταφέρει να μπει στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, ωστόσο η τρίτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, προσφέρεται για επιστροφή σε θέση που συνοδεύεται με ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι κιτρινοπράσινοι θα ταξιδέψουν για τέταρτη φορά φέτος στο ΓΣΠ, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του στο στάδιο της πρωτεύουσας, τουλάχιστον στο θεσμό του πρωταθλήματος. Με δύο ήττες και μια ισοπαλία, η ΑΕΚ σαφώς και δεν έχει τον καλύτερο απολογισμό στη Λευκωσία, έχοντας να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια του Σαββατοκυρίακου, την Ομόνοια των πολλών προβλημάτων.

Σαφέστατα το στοιχείο αυτό δεν μπορεί να συνοδευτεί από υποτίμηση καθώς η φετινή εκδοχή της ομάδας της Λάρνακας, έχει πληρώσει την χαλαρότητα ιδιαίτερα σε φινάλε αγώνων της. Παρόλ’ αυτά φέρει την ετικέτα του φαβορί, βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την αντίπαλό της, αν και έχει να αντιμετωπίσει την απουσία τριών πρωτοκλασάτων στελεχών.

Με νίκη στη Λευκωσία και ταυτόχρονα ήττα της Ανόρθωσης στη Λεμεσό, οι Λαρνακείς θα επιστρέψουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θα παραμείνουν εκεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, μιας και ακολουθεί διακοπή λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΕΚ  |  ΓΣΠ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση