ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δικαιοσύνη και επιτυχία

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Μπορεί ο Ιμανόλ Ιδιαέθ κατά την περσινή χρονιά να πρόλαβε να γνωρίσει την αποθέωση και την απαξίωση, ωστόσο η γενικότερη απόδοσή του ήταν ικανή για να τον διατηρήσει στον πάγκο της ΑΕΚ για δεύτερη σερί χρονιά. Παρόλο που τα περιθώρια προσαρμογής ήταν μηδαμινά με τον Ισπανό να ρίχνεται πέρσι τέτοια περίοδο στα απαιτητικά παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ, κατάφερε να οδηγήσει τους Λαρνακείς στα playoffs της διοργάνωσης, κάτι που διαφαίνεται ότι θα πράξει και φέτος.

Το έργο του προπονητή των κιτρινοπράσινων είναι δυσκολότερο από την περασμένη χρονιά, μιας και η μεταγραφική ενίσχυση έφερε περισσότερη ποσότητα και ποιότητα στο ρόστερ. Είναι άλλωστε χαρακτηριστική η πολυτέλεια να μείνουν εκτός πλάνων οι Γκαρίδο και Ορτίθ, όπως επίσης η κάλυψη της απουσίας λόγω τραυματισμού του δεύτερου σκόρερ της περσινής περιόδου, Ακοράν. Τη δεδομένη στιγμή, ο Ιδιακέθ αναγκάζεται να δώσει πραγματική μάχη τόσο για την συγκρότηση της εντεκάδας, αλλά και της αποστολής για κάθε Ευρωπαϊκό αγώνα.

Το χαρακτηριστικό όμως που τον διακρίνει είναι η δικαιοσύνη και ο διαμοιρασμός ευκαιριών εκεί και όπου χρειάζεται. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι χαμηλές πτήσεις του Ζουάν Τομάς απέναντι στην Κορκ Σίτι, εντοπίστηκαν και αντικαταστάθηκαν από τον Τέτε, ο οποίος ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο της επικράτησης επί της Διναμό Μινσκ. Τα ίδια ίσχυσαν στην σταδιακή ενσωμάτωση των Μόισοφ και Τρουγιόλς στην εντεκάδα μετά που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς του, ενώ κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και με τον Ακοράν που πλέον προπονείται κανονικά και μετρά αντίστροφα για να προσφέρει στη φετινή προσπάθεια για είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση