ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Δεν μασά στα εκτός

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Η εκτός έδρας αποστολή της ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη, όχι απλώς δεν τρομάζει τους κιτρινοπράσινους, αλλά αποτελεί άλλη μια πρόκληση και άλλη μια ευκαιρία για μάζεμα βαθμών. Από τη στιγμή που οι βάσεις πρόκρισης μπήκαν στην «Αρένα» με το επιβλητικό 2-0 με πρωταγωνιστές τους Τέτε και Χέφελ, οι Λαρνακείς περιορίζονται σε τακτική συντήρησης απέναντι στους Λευκορώσους, έχοντας μάλιστα την πεποίθηση ότι μπορούν να προσθέσουν άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση μακριά από την Κύπρο.

Στις τέσσερις περσινές εξορμήσεις μακριά από το νησί, αλλά και τις δύο φετινές, η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ έχει ηττηθεί μόλις μια φορά, καταγράφοντας ταυτόχρονα τέσσερα διπλά και μια ισοπαλία. Το μοναδικό στραβοπάτημα ήταν και το μοιραίο κατά το περσινό Ευρωπαϊκό οδοιπορικό της ΑΕΚ, μιας και η ήττα στο Λίμπερετς από την Σλόβαν, επισημοποίησε τον αποκλεισμό στον τέταρτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα και με εξαίρεση την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Λίνκολν του Γιβραλτάρ, οι Λαρνακείς επέστρεψαν από Βόρειο Ιρλανδία, Άγιο Μαρίνο, Ρωσία και Ιρλανδία με την επιτυχία στις αποσκευές τους. Το γεγονός αυτό δείχνει τον χαρακτήρα που έχει σφυρηλατηθεί τουλάχιστον την τελευταία τριετία και έχει επιβεβαιωθεί πλιστάκις και κυρίως στην Βόρεια Ευρώπη.

Όσον αφορά το άμεσο μέλλον, η ΑΕΚ έχει προίκα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι στη Διναμό Μινσκ, ωστόσο είναι μόνο με εμφανίσεις ανάλογες του πρόσφατου παρελθόντος, που θα καταφέρει να ξεπεράσει άλλο ένα εμπόδιο προς τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση