ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Με βήμα σταθερό

Το ένα από τα δυο κεφάλαια που αφορούν την επιστροφή της ΑΕΚ στα playoffs του Γιουρόπα Λιγκ έκλεισε με τον πλέον εμφαντικό τρόπο, καθώς η νίκη με μηδέν παθητικό απέναντι στην Διναμό Μινσκ, δίνει σοβαρό προβάδισμα στο σύνολο του Ιμανόλ Ιδιακέθ. Ο άσος που λέγεται Τέτε βγήκε από το μανίκι και άνοιξε το δρόμο προς την τελική επικράτηση, ενώ ο Χέφελ συνεχίζει να κάνει τους φίλους των κιτρινοπράσινων να πίνουν νερό στο όνομά του.

Η ΑΕΚ φάνηκε συνεπέστατη στο τρίτο φετινό εντός έδρας Ευρωπαϊκό ραντεβού και πλέον η «Αρένα» αποκτά τη δική της δυναμική με ισάριθμες νίκες και συντελεστή τερμάτων οκτώ υπέρ και κανένα κατά. Άλλωστε το άνοιγμα των πυλών του νέου γηπέδου της ομάδας της Λάρνακας για αγώνες εκτός συνόρων, αποτέλεσε και αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για το κτίσιμο ενός μομέντουμ όχι μόνο για το φετινό καλοκαίρι, αλλά και γι' αυτά που θα έρθουν.

Ο τεχνικός των κιτρινοπράσινων επέλεξε σαφώς καλύτερη διαχείριση από το ζευγάρι αγώνων με τους Ιρλανδούς της Κορκ Σίτι, πραγματοποιώντας εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές που έκαναν τη διαφορά. Άλλωστε το να δώσει φανέλα βασικού στον Τέτε που ήταν και ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, τα λέει όλα με τν Ισπανό τεχνικό να πιστώνεται κίνηση που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του.

Βέβαια ο χθεσινός αγώνας και τα πλεονεκτήματα που απορρέουν ανήκει στο παρελθόν και πλέον η ακίδα στρέφεται στο ταξίδι προς την Λευκορωσία και την επιστροφή στο νησί με τίποτα λιγότερο από το εισιτήριο για τον τέταρτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, για δεύτερη σερί χρονιά.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση