ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Έγινε η μισή δουλειά

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στα πλεί οφ του Γιουρόπα Λιγκ απόκτησε η ΑΕΚ μετά το 2-0 επί της Ντιναμό Μινσκ στο «ΑΕΚ Αρένα».

Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση και κατάφερε να πάρει ένα αποτέλεσμα που τις δίνει το πάνω χέρι για την πρόκριση ενόψει και του επαναληπτικού στη Λευκορωσία σε μια βδομάδα. Οι Λαρνακείς έκαναν κάτι παραπάνω από τη μισή δουλειά και καλούνται να παρουσιαστούν με την ίδια σοβαρότητα και στον επαναληπτικό για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.

Η ΑΕΚ επέβαλε από την αρχή το δικό της ρυθμό και κατάφερε να διαχειριστεί πολύ σωστά το παιχνίδι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Η Ντιναμό Μινσκ είχε κάποιες καλές φάσεις στο παιχνίδι και θα μπορούσε να σκοράρει όμως για καλή τύχη της ΑΕΚ οι Λευκορώσοι δεν ήταν εύστοχοι.

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, τονίζοντας τους ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ προσπαθεί να διατηρήσει στην «πρίζα» τους παίκτες του προκειμένου να αποφθεχθούν οι όποιες αρνητικές εκπλήξεις στον επαναληπτικό.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X