ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η αστυνομία για το ΑΕΚ-Δυναμό και την ορκωμοσία

Η Αστυνομία Κύπρου με ανακοινωσή της ενημερώνει τους φιλάθλους της ΑΕΚ που θα βρεθούν απόψε στο ΑΕΚ Αρένα για το τι πρέπει να προσέξουν κατά την μετάβασή τους στο γήπεδο. Λόγω της ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων στο ΚΕΝ Λάρνακας προτρέπονται οι οπαδοί όπως για τη μετάβαση τους στο στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, να μην χρησιμοποιήσουν τα φώτα τροχαίας της Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου και τον Κυκλικό Κόμβο του Κλείμα. 

Αναλυτικά:

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΔΥΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ στο πλαίσιο των προκριματικών του EUROPA LEAUGE, που θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη 27 Ιουλίου, 2017 και ώρα 20:00 στο Στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στη Λάρνακα, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι :

 Στη γηπεδούχο ομάδα της ΑΕΚ θα παραχωρηθούν, η Δυτική, Ανατολική και Νότια κερκίδα. Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας θα παραχωρηθεί η Βόρεια κερκίδα.

 Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν η ώρα 18:30. Καλούνται οι φίλαθλοι προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα και με ασφάλεια τον αγώνα.

 Για τους οπαδούς της ΑΕΚ θα ανοίξουν ταμεία η ώρα 18:30 την ημέρα του αγώνα για εξασφάλιση εισιτηρίου.

Κανένας οπαδός (περιλαμβανομένων και των μικρών παιδιών) θα εισέρχεται στο στάδιο χωρίς εισιτήριο. Η είσοδος στους οπαδούς θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

 Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο σακιδίων, φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σοβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου. Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

 Για τη φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους) των οποίων απαγορεύεται η είσοδος, θα υπάρχει κατάλληλος χώρος φύλαξης στο στάδιο όπου οι οπαδοί μπορούν να τα παραδίδουν και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα.

 Για ενημέρωση όλων των φιλάθλων, την ίδια ημέρα και ώρα 18:45 θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΝ Λάρνακας η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2017 Β΄ΕΣΣΟ. Προτρέπονται οι οπαδοί όπως για τη μετάβαση τους στο στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, να μην χρησιμοποιήσουν τα φώτα τροχαίας της Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου και τον Κυκλικό Κόμβο του Κλείμα.

 Οι οπαδοί συμβουλεύονται όπως κατευθυνθούν στο ΑΕΚ Αρένα ΜΟΝΟ από τον Κυκλικό Κόμβο του CINEPLEX ακολουθώντας ευθεία πορεία προς τον Νέο Κυκλικό Κόμβο του Νέου Νοσοκομείου με κατεύθυνση το ΑΕΚ Αρένα και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης του Σταδίου ΓΣΖ (1η και 2η είσοδος αριστερά).

.
 Η Αστυνομία καλεί τους οπαδούς που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις και οδηγίες της και του προσωπικού ασφαλείας οι οποίοι θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X