ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Να βάλει βάσεις πρόκρισης

Με αντίπαλο τη Δυναμό Μινσκ αρχίζει σήμερα την προσπάθεια της πρόκρισης η ΑΕΚ στον επόμενο γύρο του Europa League.
 
Στόχος η νίκη που θα δημιουργήσει ισχυρές βάσεις για πρόκριση ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα που θα ακολουθήσει σε μια εβδομάδα (3/8) στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας.
 
«Είναι φυσικό ότι σε αγώνες νοκ άουτ, παίζοντας με τον ίδιο αντίπαλο σε μια εβδομάδα, θα επιδιώξουμε μέσα στην έδρα μας να πάρουμε το πλεονεκτημα της πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού. Σε τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικό να διατηρήσεις το μηδέν παθητικό.

Θέλουμε να έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα όπως και με την Κορκ. Βλέπω τον κόσμο να είναι πιο κοντά φέτος στην ομάδα, να είναι πιο εκδηλωτικός», δήλωσε μεταξύ άλλων στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιακέθ.
 
Ο σημερινός αγώνας στο ΑΕΚ Αρένα θα αρχίσει στις 20:00 και θα διαιτητεύσει ο Τσέχος Petr Ardeleanu με βοηθούς διαιτητές τους συμπατριώτες του Martin Wilczek και Petr Blazej. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Radek Prihoda.
 
Η μέχρι τώρα διαδρομή

Στις δύο προηγούμενες προκριματικές φάσεις του Europa League ο απολογισμός για την ΑΕΚ κατέγραψε 3 νίκες και 1 ισοπαλία.
 
Στην πρώτη προκριματική φάση νίκησε στην Κύπρο με 5-0 την Lincoln Red Imps FC (Γιβραλτάρ) και στον επαναληπτικό της Πορτογαλίας έφερε ισοπαλία 1-1.
 
Στον πρώτο αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης νίκησε με 1-0 την Κορκ στην Ιρλανδία και στον επαναληπτικό της  Λάρνακας επικράτησε με το ίδιο σκορ.
 
Οι σκόρερ της ΑΕΚ στη μέχρι τώρα Ευρωπαϊκή της διαδρομή:
 
Φλοριάν (3), Τομάς (2) και από ένα γκολ Τρισκόφσκι, Λαρένα, Τρουγιόλς.
 
Έξι από τα οκτώ τέρματα της ΑΕΚ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων της.
 
**Η Δυναμό στη δεύτερη προκριματική φάση απέκλεισε με 3-0 την Rabotnicki μετά το ισόπαλο 1-1 στα Σκόπια. Στην πρώτη προκριματική φάση απέκλεισε την NSÍ με 2-1 και 2-0.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση